torstai 13. heinäkuuta 2017

Vaaleansinistä ja farkkua

Heippa! Huhhuh, millä vauhdilla tämä viikko on mennyt... Enää yksi työpäivä ennen kesäloman ensimmäistä osuutta ja lähdetäänkin hieman kiertelemään Suomea. Muutenkin, mun ensimmäinen palkallinen kesäloma ikinä!! Olkoonkin, että sitä on kertynyt vasta kaksi viikkoa, mutta kyllähän tämä on juhlan aihe jos joku :D Nyt kuitenkin asukuviin. Viime aikoina joka toinen päivä on ollut parasta kesää ja joka toinen sitten jotain ihan muuta. Tässä asua yhdeltä niistä kesäisistä päivistä!hame: Nelly
laukku: Rebecca Minkoff
arskat: Primark
sandaalit: Swedish Hasbeens
paita Cannesista pikkuputiikista

kuvat: LindaOlkapäiden paljastelu vetoaa muhun kovasti! Tämä paita on siitä helppo, että toisin kuin kokonaan olat paljastavat vaatteet, tämä kyllä pysyy päällä eikä nouse ylös tai vastaavasti ole pelkoa sen alas valahtamisesta. Mitäpä tästä asusta tykkäätte?

Kivaa torstai-iltaa kaikille - ei ole enää paljon viikonloppuun! Oletteko te jo lomailleet vai onko kesäloma vasta tulossa?

6 kommenttia:

 1. Onpa tosi kiva asu, vaikka yleensä en farkkuhameista niin diggaakaan! Paidan kanssa toimii kyllä tosi hyvin :)

  https://fiiaelina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kivalta asulta! :) En oo ite muistaakseni koskaan omistanut farkkuhametta ja en oo ihan varma sopisiko se mulle, mutta sulle sopii ainakin tosi hyvin :)

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tää asu! En pitkään tykännyt farkkuhameista ja koin että denim on aika rajoittava kangas, mutta nykyään mun mieli on alkanut lämpeämään niille, etenkin kun nään aina niin kivoja asuja farkkuhameiden kanssa 😍

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin oli jotenkin pitkään vähän huono fiilis farkkuhameista teinivuosien farkkuminihameiden jäljiltä. Vasta kun löysin tällaisen ihan erilaisen mallin niin ihastuin uudelleen! :)

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)