lauantai 8. heinäkuuta 2017

Ruissiviikonloppu ilman ruissia

Tänä vuonna multa jää ruissit väliin - päätin nimittäin sijoittaa ruissirahat mieluummin matkaan. Lippuhinnat alkavat olla jo sen verran korkeissa sfääreissä, että kyllä mua ainakin hiukan hirvittää! Taitaa maksaa jo tuplat niistä ajoista, kun tuli siellä joka kesä ahkerasti käytyä! En kyllä silti voi sanoa, etteikö tänään toimistossa istuessa olisi ihan pikkuisen harmittanut, kun kaikki somekanavat on vaan täynnä ruissihehkutusta... Ei sillä, etteikö tämän kesän festarikiintiö olisi jo hyvin täyttynytkin. Pääsin töiden kautta Saaristo Openiin ja tulihan sitä juhannuksena vietettyä yksi päivä myös RMJ:ssä. En ole ikinä ennen muilla festareilla kuin siellä ruississa edes käynyt, joten tämä kesä oli uusien kokeiluiden aikaa sillä saralla! Ensi vuonna voi sitten taas katsella, onko halu ruissiin kovempi kuin kauhistus lippujen hintoihin :'D

Mun viikonloppusuunnitelmat on töiden jälkeen ihan vain rentoutumista, hyvää ruokaa ja auringosta nauttimista. Henkkakin on poissa kotoa, joten mun pieni sisäinen erakko on kyllä onnellinen siitä, että voi pitkästä aikaa olla myös ihan vaan yksinään. Mulla on aina ollut taipumus sellaiseen ihmisväsymykseen, että sitä tarvitsee välillä niitä omia hetkiä. Vaikka toisen kanssa on mukava asua, se on vielä mukavampaa, kun välillä on hetken erossakin. Tiedättekö tunteen?

 photo Printtihame004_zpsh89mhpo3.jpg photo Printtihame003_zpsqpnd1mjl.jpg

paita: Zara
hame Zaful (saatu)
kengät: Vagabond
kello: Daniel Wellington
arskat: H&M

 photo Printtihame002_zpsnyxnzaw9.jpg

Sellaisia mietteitä tähän viikonloppuun. Seuraavaksi suuntaan lenkille koirien kanssa ja sen jälkeen herkuttelen sushilla. Kävin eilen hakemassa Sushipandasta riittävän annoksen kahdelle päivälle. Siinä jos jossain kyllä kysytään itsehillintää, että siitä myös jää oikeasti jotakin toiseksikin päiväksi, eikä tule vedettyä kunnon övereinä kaikkea kerralla. Mä voisin syödä sushia kyllä jotenkin ihan loputtomasti. Onneksi tällä kerta jäi kuitenkin herkuteltavaa tällekin päivälle!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Tää on aivan ihana asu 😍 Rakastuin heti tohon hameeseen! Tuon paidan sävykin on ihana ja sen yksinkertaisuus tuo just hyvin esille hameen yksityiskohtia. Mäkin kärsin toisinaan ihmisväsymyksestä ja ymmärrän ton tunteen hyvin!

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Haha ihanaa, että löytyy muitakin ihmisväsymysongelmaisia :'D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)