tiistai 6. kesäkuuta 2017

Linnut rinnuksilla

Mekko farkkujen kanssa - uhka vai mahdollisuus? Katumuotikuvissa on näkynyt viime aikoina asuja, joissa mekon alle on yllättäen puettukin farkut. Ei haittaa, jos ei osaa päättää kumman tänään haluaisi päälleen, kun nyt voi pukea molemmat! Minuun ei kyllä iske se, että pidemmän mallinen tai paksu mekko vedetään farkkujen päälle, koska mun silmään se vaan näyttää tunkkaiselta. Sen sijaan läpinäkyvä mekko farkkujen ja topin kanssa on mun mielestä juuri sopivan kiinnostava yhdistelmä!

 photo Lintumekko002_zpsqug39aci.jpg photo Lintumekko003_zpsyn6nahsn.jpg

mekko: Bik Bok
farkut: Zara
tossut: Converset
arskat: Zaful (saatu)

 photo Lintumekko004_zpsvicnn7pp.jpg photo Lintumekko005_zpsvnavnerx.jpg

Läpinäkyvä mekko löytyi ihan sattumalta, kun yritin etsiä Bik Bokilta sitä olkihattua, jonka loppumista jo aiemmin valittelin. Mekko oli alessa viidellä eurolla, vaikka alkuperäinen hinta oli ollut neljäkymppiä! Täyteen hintaan en olisi varmasti uskaltanut kyseistä vaatetta hankkia, mutta poimin sen mukaan alerekistä (kokeilematta tietysti, koska kuka sellaisia jaksaa :'D), koska ihastuin noihin lintukuvioihin. Onneksi ostin, koska nyt laittaessani kyseisen vaatteen päälleni, ihastuin siihen tosi kovasti!

Mites teidän silmää miellyttää mekko farkkujen kanssa? Mä kallistun tässä mahdollisuuden puoleen!

6 kommenttia:

 1. Todellakin mahdollisuus, varsinkin tässä sun asussa :) sopii ihanasti noi linnut ja farkut yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs nuori nainen:) t.Jani-75

  VastaaPoista
 3. Oon samaa mieltä, paksu tai pitkä mekko voi näyttää todella raskaalta, mutta ohut mekko voi toimia hyvin. Sun yhdistelmä nimenomaan toimii hyvin ja on tosi freeshin näkönen!

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, että asu on sunkin mieleen! :)

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)