lauantai 17. kesäkuuta 2017

Kun itse tekee, saa mitä tulee

Moikka ja kivaa viikonloppua kaikille! Onpas ollutkin nyt upean kesäisiä päiviä! Alkuviikon sadepäivät sen sijaan tuli käytettyä yhden paitaompeluprojektin parissa, josta vähän mainitsinkin. Mä olen aina ollut vaatteiden tekijänä vähän sellainen innostuja, että inspiksen tullessa alan vaan sen kummemmin suunnittelematta tehdä jotain ja joskus lopputulos on parempi ja joskus huonompi. Tällä kertaa tuli tällaista!

 photo Diypaita002_zpsjlet5vut.jpg

paita: itse tehty
farkut: Dr. Denim
kengät: Vagabond
laukku: Zaful (saatu)
arskat: Primark

 photo Diypaita003_zpsub8sto4x.jpg

Tuo sininen kangas on ollut mun kaapissa jo vuosia, eikä tuollainen kiiltäväpintainen ohut kangas ole ihan helpointa tällaiselle amatöörille käsitellä :'D No tuli lopputuloksesta siitä huolimatta ihan sellainen, minkä kehtaa päällensä laittaa! Nyt, kun sain pitkästä aikaa jotakin tehdyksi, tuli heti sellainen fiilis, että pitäisi alkaa taas kokeilla tehdä muutenkin jotakin vaatteita. Nuorempana tein paljonkin kaikenlaista, mutta viime vuosina oon lähinnä kavennellut ja muokkaillut valmiita vaatteita. Tuntuu, että itsevarmuus omaa tekemistä kohtaan on kadonnut tämän tauon aikana, mutta ehkä sitä vieläkin pystyisi saamaan jotakin aikaan! Ihan kauheasti kutkuttelis koittaa tehdä housut jostain syystä!

Teettekö te vaatteita itse?

2 kommenttia:

 1. Oi todella kaunis lopputulos ja ideakin on erittäin klassinen ♥ Itsellä olisi haaveissa hankkia ompelukone, sillä välillä inspiraatio tehdä juuri sellaisia vaatteita kuin itse haluaa, on suuri :D Varsinkin, kun kaupoista ei aina löydy juuri mielessä olevia juttuja :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja on se aina jotenkin niin hauskaa, kun saa oikeasti itse aikaiseksi jonkun vaatteen!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)