torstai 4. toukokuuta 2017

Tässäkö seuraava instatrendi?

Nykyisellä someaikakaudella trendit leviävät ja vaihtuvat valtavan kovalla tahdilla. Yhtäkkiä kaikilla onkin narupaita tai verkkosukkahousut. Joku keksii pukea jotakin ja sen näkevät ja kopioivat sadat ihmiset lähes reaaliajassa. Sitten trendi onkin kaikkialla kyllästykseen saakka kunnes sitä seuraa taas joku uusi juttu. Hassuinta näissä sometrendeissä on, että niitä ei silti välttämättä kadulla näe kenenkään päällä! Oletteko huomanneet samaa?

Trendit eivät välttämättä lähdekään enää muotisuunnittelijoista tai catwalkeilta vaan niitä voivat luoda ihan tavalliset ihmiset. Siksi seuraavaa muotijuttua alkaa olla lähes mahdoton ennustaa. Nyt olen törmännyt verkkosukkahousujen jälkimainingeissä asuihin, jossa pitsipaidan päälle on puettu teepaita tai mekko. Kuka tietää nouseeko tämä juttu samalla tavalla suosioon kuin jotkut aikaisemmat, sen näyttää sitten aika. Joka tapauksessa, trendi tai ei, tämä juttu on heti jotenkin esimerkiksi niitä verkkosukkiksia enemmän mun näköinen!

 photo Pitsihihat005_zpshycqdxdi.jpg

pitsipaita: Nelly
teeppari: Stradivarius
farkut: Zara
kegät: Vagabond
laukku: Zaful (saatu)

 photo Pitsihihat003_zpsxvwpkckw.jpg

Mä en suoraan sanottuna ihan hirveästi välitä siitä, mikä on se trendikkäin juttu milläkin hetkellä. Toki sitä tulee lähdettyä mukaan sellaisiin juttuihin, jotka miellyttävät omaa silmää ja sopivat omalle vartalolle. Kuitenkin aina siltä pohjalta, että jotain vaatetta tulee käytettyä pidempäänkin, eikä vain sen häviävä hetken ajan, jona se nyt sattuu muodissa olemaan! Tuli pitsihihoista sitten trendikäs juttu tai ei, luulenpa, että puen tämän paidan toistekin esimerkiksi jonkin mekon alle. Sillä saa helposti mielenkiintoisuutta muuten tavalliseenkin asuun kuten tässä tapauksessa farkkuihin ja teepaitaan!

Iskeekö tämä juttu teihin?

2 kommenttia:

  1. Mä en ollukaan törmännyt tähän instatrendiin, mutta täytyy myöntää nyt kun sulla tän nään että kolahtaa kyllä! :) Kesäiltoihin toi pitsipaita kombo vois olla tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei Suomessa useinkaan ole illalla enää ihan teepaitakelit, mut näin voisi käydä!

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)