perjantai 19. toukokuuta 2017

Linnateatterissa herkuttelemassa

Linnateatteri kutsui bloggaajia eilen maistelemaan, mitä heidän menystään löytyy ja tutustumaan samalla hieman tulevaan ohjelmistoon. Paikkana Linnateatteri on mulle tuttu ja olenkin aina välillä käynyt siellä katsomassa joitain esityksiä - viimeisimpänä huippuhauskan Mielettömän elokuvan historian. Herkkusuuna lähdin tietysti eilen käymään ja täytyy sanoa, että yllätyin, että tarjolla oli ihan huippuravintolatasoisia ruokia! Saatiin maistella kaikkea kampasimpukasta tofuun ja jokainen ruokalaji oli kyllä herkullinen.

 photo Linnateatterissa003_zpsv5zaayqu.jpg photo Linnateatterissa004_zps5md9w5jd.jpg

Linnateatterissa on tulossa kesällä Haluatko mökkiläiseksi -komedia, jonka näyttelijät kävivät myös kertomassa meille tulevasta esityksestä. Vaikka muuten kesäteattereita on tullutkin käytyä katsomassa, Linnateatterin kesäesityksissä en ole aikaisemmin käynyt. Tänä vuonna taidan kuitenkin mennä kokeilemaan sitäkin, koska vaikutti siltä, että esityksestä tulee varmasti hauska!

Kiitokset Linnateatterille kutsusta! Oli tosi mukava ilta ja samalla oli kiva nähdä pitkästä aikaa monia blogituttujakin!

Kiva viikonloppua kaikille ja muistakaa nauttia auringosta :)

2 kommenttia:

  1. Oli kiva nähdä :) Ehkä huomenna taas! ;) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha juu toivottavasti törmäillään huomennakin!

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)