torstai 11. toukokuuta 2017

Glitterit haltuun

Heippa! Glitter tuntuu tänä keväänä ja kesänä olevan pitkästä aikaa in! Muistan vielä hyvin ne ala-asteen diskoissa naamaan suditut glittergeelit ja hiuslakan, jolla sai äkkiä koko pään hilettä täyteen. Onneksi ihan samoissa muodoissa glitter ei ole tehnyt paluuta, mutta kokeillaanpa seuraavaksi paria tähän päivään sopivaa glitterjuttua! Vaikka överiglitterit poskilla onkin mun mielestä mahtava juttu, tässä olisi kolme muuta glitterideaa!


Arkeen: Glitterkynnet

Plussaa: Ehdottomasti helpoin ja arkipäiväänkin sopiva keino käyttää glitteriä!

Miinusta: Näiden poisto on ihan piinaa. Mulla jää ainakin vaan kaikki pumpulit kiinni kynsiin, mutta itse hileet ei hievahdakaan!
Juhlaan: Glitterluomet

Plussaa: Juhlava, tyylikäs ja kiinnittää huomion ihan takuuvarmasti silmiin! Kuitenkin sopivasti hillitympi versio kuin glitterit silmäkulmissa tai poskilla.

Miinusta: Ei parane mennä paljonkaan kutittelemaan silmiä tai äkkiä hileet löytyykin silmieen alta.

 photo Glittermeikki_zpssvjqitmw.jpg


Festareille: Glitterjakaus

Plussaa: Toivoisin näkeväni tämän tyyppisiä glitterjuttuja ensi kesän festareilla! Hauska yksityiskohta, joka herättää varmasti huomita!

Miinusta: Hopeiset hileet saavat kuvassa aikaan vähän hilsemäisen fiiliksen :'D Suosittelen siis valitsemaan päähän mieluummin kultaiset glitterit!

 photo Glitterjakaus_zpsr6dum4ts.jpg

Siinäpä tuli nyt kolme erilaista ideaa glitterin käyttöön. Näistä löytyy sopiva kyllä lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen riippuen siitä, miten hillitysti tai överisti haluaa itsensä glitteröidä! Näiden testailujen jälkeen muuten tuntuu, että koko meidän kämppä kimaltelee, kun glittereitä on ravissut ympäriinsä :D Mutta pieni kimallus on vaan jees, vai mitä!

Onko muita glitterfaneja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)