sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Vaatteet, joilla voit välttää asukriisit!

Jokainen meistä varmaan tavoittelee sellaista vaatekaappia, jonka edessä ei tarvitse joka aamu ihmetellä, kun ei taaskaan ole mitään puettavaa. Olen tässä kuitenkin miettinyt, että loppujen lopuksi toimivan perusvaatekaapin muodostaminen on aika simppeli juttu - siihen ei nimittäin tarvita edes kovin montaa vaatekappaletta tai asustetta! Alla olevaan kollaasiin olen kerännyt kevät/kesävaatekaapin kulmakivet, joita yhdistelemällä uskaltaisin väittää selviytyvän lähes tilanteesta kuin tilanteesta. Ja mikä parasta ilman niitä asukriisejä!

Clothes that every woman needs


Tärkeintä vaatekaapin peruspilareissa on, että ne sopivat kaikki toistensa kanssa yhteen! Kannattaa siis valita värimaailmaltaan yhtenäisiä ja kuoseiltaan neutraaleja vaatteita. Seuraavaksi näytänkin teille, että tämä homma toimii oikeasti ihan hemmetin hyvin! Alla oleviin kuviin olen koonnut omasta vaatekaapistani nuo kollaasin vaatteet ja asusteet.

Perus teeppari ja hame käy jo itsessään yhdistelmänä melkeinpä mihin tahansa. Jakun kanssa niistä saa näppärästi toimistosopivan ja nahkatakin parina taas rennomman yhdistelmän!Kauluspaita on toinen juttu, jonka monikäyttöisyydellä ei ole rajoja. Se käy niin asiallisiin kuin rentoihinkin asuihin. Eikö näissä kahdessakin ole varsin erilainen fiilis?Seuraavaksi onkin sitten trenssin vuoro. Se on siitä takkina käsittämättömän näppärä, että sen voi asustaa helposti niin juhlavaksi kuin arkiseksikin!Viimeisenä, muttei vähäisimpänä on yksinkertaisesti teeppari ja farkut. Maailman yksinkertaisin pohja, mutta eri takilla ja asusteilla sen saa sopimaan vaikka minne!Uskallankin siis väittää, että kun sinun kaapistasi löytyy tässä postauksessa esitetyt perusjutut, suurin osa asukriiseistä jää historiaan! Toki sitä välillä kaipaa jännittävämpiäkin vaatekappaleita ja erikoisempia yksityiskohtia, mutta näillä perusjutuilla saat kiireessäkin varmasti luotua tilanteeseen sopivan asun, joka näyttää hyvältä ja jossa on mukava lähteä ulos ovesta.

Hyvästi vaatekriisit!

8 kommenttia:

 1. Mä ehdottomasti oon samaa mieltä kaikista. Kaikilla on oltava ainakin se perus musta nahkatakki ja kauluspaita. Trenssi on myös yksi "must have" jutuista! Tosi hyvä postaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäsit :)

   Poista
 2. Aivan ihana postaus!! Sun asukokonaisuudet on kyl aina ihan täydellisiä, just monikäyttöisiä ja näyttäviä :) <3

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva postaus<3 Ihanasti yhdistelet vaatteita<3

  VastaaPoista
 4. Tää oli tosi kiva postaus, ihania asuja! :)

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)