keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Mangoa kahdella tavalla

Mangon terveellisyydestä puhutaan paljonkin, mutta miten sitä kannattaisi käyttää, jollei tykkää syödä näitä hedelmiä ihan sellaisenaan. Mangojuustokakku on toki ihan mun lemppareita, mutta sen lisäksi olen sentään onnistunut löytämään pari terveellistäkin (ja mikä parasta todella helppoa) vaihtoehtoa mangon käyttöön. Tässä ne siis teillekin, olkaa hyvät! Näiden toteutukseen et tarvitse muuta kuin sauvasekoittimen ja muutaman minuutin aikaa!

Mangosmoothie: Mangon maku on minusta hiukan äklömakea, eikä isoa hedelmää siksi tee mieli vetäistä ihan pelkiltään. Siispä tässä smoothiessa laitoin kiivin sekä valkoisia ja punaisia viinimarjoja mangon makeaa makua tasapainottamaan tuomalla vastapainoksi kirpeyttä. Lisäksi joukossa on vain banaania ja maustamatonta jugurttia. Helppoa ja herkullista!



Mangosorbetti: Nice Creamit tulivat minulle tutuksi, kun näin ala-asteen luokkakaverini Tuulian päivittäneen Facebookissa, että hän on kirjoittanut tästä aiheesta kirjankin! Nyt parin hedelmäjäätelökokeilun jälkeen voin sanoa, että mun lemppari on mangosta ja banaanista tehty sorbetti! Yhdestä suurehkosta mangosta ja banaanista syntyi sopiva annos kahdelle. Hedelmät kannattaa pilkkoa vaikka edellisenä päivänä pakastimeen odottamaan ja sitten kun tekee mieli tätä herkkua ei tarvitse muuta kuin lisätä sekaan pari ruokalusikallista vettä ja survaista kaikki murskaksi!



Siinäpä oli kaksi mun suosimaa mangoreseptiä, jos näin helppoja ruuanlaittotoimia nyt voi edes resepteiksi sanoa! Ihanaa, että on olemassa kaikkia tällaisia terveellisiä herkkuja, joita voi vetää vaikka joka päivä ilman, että tulee mitään sokeriyliannostusta. Herkutteluhan on tässä tapauksessa ihan tervesteko, vai mitä! :'D

Tykkäättekö te mangosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)