sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Huhtikuu: Parasta just nyt

Heippahei! Täällä se vappu nyt on, vaikka kuinka olis lunta maassa. Onneksi nyt opiskeluiden päättymisen jälkeen vappusuunnitemat eivät enää ole niin paljon ulkoilua sisältäviä kuin ennen, joten eipä tässä mitään. Ja ainakin meillä aurinko jo kurkkiikin, että ehkä sitä huomiseksi saattaa vielä tulla mahdollisuuksia piknikillekin! Nyt kuitenkin kuukauden suosikkijuttuihin!

Pako: Ollaan alettu katsoa uutta Pako-kautta ja toistaiseksi vaikuttaa aika lupaavalta! Nyt on päästy takaisin samaan suuntaan kuin ensimmäisillä kausilla, joten jos kaikki vaan unohdetaan, että niitä kolmos- ja neloskausia ikinä teihtiin :'D

Hauskat pikkulaukut: Nyt on tarjolla laukkuja vaikka missä hauskoissa muodoissa! Olen nähnyt kasetteja, sydämiä, huulia ja vaikka mitä.
Tällaisilla pikkujutuilla saa tosi helposti hauskaa piristystä asuihin! Mun ananas-laukku on saatu Zafulilta.Itse tehdyt munkit: Siis en muistanutkaa, miten hyviä itse tehdyt munkit on! Vaikka niiden tekeminen melkoinen projekti onkin, on se kyllä sen arvoista. Tänä vuonna tein osan perinteisten sokerimunkkien lisäksi valkosuklaakuorrutuksella ja ne olivat kyllä myös melkoinen hitti!

Nudet korkkarit: Oon kehittänyt nyt todella kovan ihastuksen nuden värisiin korkkareihin! Jotenkin ihan ihmettelen, miksi ihmeessä mulla ei jo ole sellaisia. Nehän sopisivat suunnilleen kaikkiin asuihin! Kuvat nappasin Nellyltä.

Heels, Platform Stiletto Pump, NLY Shoes - NELLY.COMHeels, Slim Pump, NLY Shoes - NELLY.COMHeels, High Heel Sandal, NLY Shoes - NELLY.COM

Arnoldsin kinkkujuusto-toast: Ostin tuollaisen toastin tällä viikolla ensimmäistä kertaa ikinä ja nyt oon haaveillut siitä joka päivä! En tiedä, mikä kumma minuun tässä iski :'D

Sellaiset suosikkijutut päätyivät tämän kuun listalle. Yksi ehdoton suosikkijuttu on kyllä myös se, että ensi viikosta alkaen on viimeinkin luvattu kunnollista kevätsäätä! On kyllä jo aikakin!!

Mutta nyt, mukavaa vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)