perjantai 7. huhtikuuta 2017

Alppimaisemia

Moikka! Nyt tuleekin sitten niitä Alppikuvia, joita olen lupaillut. Oltiin siis pari päivää laskettelevassa Megevessä Ranskan Alpeilla. Meidän hotelli sijaitsi pienessä Comblouxin kylässä ihan Mont Blancin lähellä. On paljon paikkoja, jotka näyttää kuvissa hienolta, mutta livenä saattavatkin tuottaa pettymyksen. Alpeilla maisemat sen sijaan olivat livenä vielä paljon vaikuttavammat kuin olin odottanutkaan! Mutta mennään nyt niihin kuviin, jotka on tällä kertaa kännykällä otettuja. Ensimmäistä kertaa vuosiin lähdin nimittäin reissuun ilman mun uskollista järkkäriä!

 photo Megeve007_zpstrdiqfzt.jpg photo Megeve003_zpsfpg1wjpc.jpg photo Megeve005_zpsevdrqtcn.jpg photo Megeve004_zpsqa9fcohb.jpg photo Megeve001_zpsyajgz6wo.jpg photo Megeve002_zps3ejcrhej.jpg

Matka oli upeiden maisemien lisäksi täynnä herkullista ranskalaista ruokaa. Käytiin myös kiertelemässä läheisessä Megeven keskustassa ja katsomassa iltaelämää siellä. Keskustassa ei kuitenkaan tullut pahemmin kuvailtua, koska kännykällä kuvat ei pimeässä yleensä erityisen hyvin onnistu. Kylä oli kuitenkin todella söpö - ihan kuin jostakin piirretystä! Hassua vaan, että joka paikka oli edelleen täynnä joulukoristeita!Tämä reissu herätti minussa kyllä Alppi-innostuksen ja toivottavasti pääsen sinne toistekin laskettelemaan!

Onko nämä paikat teille tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)