lauantai 4. maaliskuuta 2017

Roosaa ja mustaa

Heipat kaikille! Oon ollut tällä viikolla varmaan jonkun kummallisen flunssantapaisen kourissa, koska olen ollut ihan järkyttävän väsynyt. Tänään on pitkästä aikaa alkanut taas tuntua siltä, että on oikeasti hereilläkin, eikä jossain sumussa niinkuin pari viime päivää. Outoa, kun ei muuten ole tuntunut kipeältä, mutta ei ole silti meinannut jaksaa edes pitää simiä auki! No se siitä, toivottavasti olis nyt väsymykset ohitse ja mennään asukuviin!

 photo Roosamekko003_zpsit5eizsw.jpg

mekko: Bershka
laukku: Primark
kengät: Nelly
aurinkolasit: Zaful (saatu)

 photo Roosamekko004_zpsgsors1qc.jpg

Tässäpä onkin nyt sitten samoissa kuvissa mun loput matkaostokset eli mekko ja laukku. Tuo laukku maksoi Primarkissa 12 euroa ja sitä en vain voinut vastustaa! Saa nähdä, millainen laatu on käytössä, mutta ainakin nyt parin käyttökerran perusteella vaikuttaa ihan toimivalta. Multa on puuttunut tuon tyyppinen isompi laukku, johon kamerat ja muut suuremmat kamat menisi hyvin, mutten ole raaskinut vielä sijoittaa arvokkaampaan yksilöön. Eiköhän tällä kuitenkin pärjäillä jonkun aikaa eteenpäin!!

Mitä mieltä tästä asusta ollaan siellä päässä?

6 kommenttia:

 1. Sun tyyli on vaan niin ihana! Just sellanen mistä tykkään. Ihana asu siis jälleen kerran <3

  VastaaPoista
 2. Apua kuinka ihana mekko, tahdon tuollaisen itsellenikin! Näyttää niin kauniilta ♥ Ja ylipolvensaappaat sopii tuohon kokonaisuuteen ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän ton netin kautta vois saada Suomenkin tilattua :D

   Poista
 3. Ihana lällärimekko, vois sopia munkin vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha lälläriyttä tarvitaan aina välillä! :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)