sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Reikiä mekossa

Postaus toteutettu yhteistyössä RoseGalin kanssa

Hei vaan taas! Tämä alkuvuosi on mennyt ohi jotenkin ihan hujauksesa ja yhtäkkiä onkin jo kevät! On tässä kyllä ollutkin koko ajan hirveästi puuhaa ja menemistä. Sekin on varmaan vaikuttanut asiaan, että tämä vuosi on tullut aloitettua ihan ennenkuulumattomalla määrällä matkoja :'D Tammikuussahan oltiin siellä Hollannissa, nyt vajaa kuukausi sitten Espanjassa ja ensi viikolla on vielä tiedossa työmatka Ranskaan! Tosi kivaahan matkailu on, mutta tällä menotahdilla on sen jälkeen ihan mukava olla hetki ihan kotosallakin...

 photo Rosegalmekko006_zps1kshpjg9.jpg photo Rosegalmekko004_zps5zv7jycu.jpg photo Rosegalmekko002_zpszk1edaeg.jpg

mekko: RoseGal
bootsit: Dr. Martens

 photo Rosegalmekko005_zpsviz3it6d.jpg

Mutta sitten jotain asustakin. Sain tilata RoseGalilta jotain keväistä ja päädyin valitsemaan tällaisen pinkin mekkosen! Mallina tämä on hyvinkin basic, mutta alareunan reikäkuviot tekee siitä mun mielestä tosi makean. Ja onhan toi värikin aivan ihana! Näin maihareiden kanssa mekko toimii hyvin arkena, mutta hiukan eri tyyppisillä asusteilla ja korkkareiden seurana kävisi mun mielestä helposti juhlavampiinkin tilanteisiin. Monikäyttöisyys on aina tosi jees!

Mitäs te tykkäätte mun valinnasta?

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo mekko ♥ Ja oot ihan oikeassa, että toimisi varmasti niin arjessa kuin juhlassakin yhdistelemällä sitä eri juttujen kanssa :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
  2. Todella ihana mekko, niin syötävän suloisen värinen! ♥

    VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)