torstai 30. maaliskuuta 2017

Maaliskuu: Parasta just nyt

Hei vaan taas! Onpas ollut upean aurinkoinen ja keväinen viikkoa. En voi uskoa, että huomenna saattaa aamulla olla taas lunta maassa... No ei se onneksi varmaan enää maahan jää, mutta ei sitä enää tässä vaiheessa vuotta kaipaisi edes hetkeksikään. Lumi ei kuulu mun maaliskuun lemppaeihin, mutta koska kuu alkaa olla taas lopuillaan, kurkataanpa mitkä sitten kuuluu!

Tossukelit: Olen niin kaivannut tossuja! Jotenkin talvisaapikkaiden jälkeen tossut näyttää raikkailta ja tuntuukin niin ihanan kevyiltä!

Beauty and the Beast: Siis ei jestas, miten ihana toi leffa olikaan! Aiemmat näistä oikeilla ihmisillä tehdyistä Disney-piirretyistä eivät ole kauheasti iskeneet muhun, mutta tämä oli aivan ihana. Voisin sanoa, että (sanat, joita en uskonut kuulevani suustani :D) jopa alkuperäistä parempi!Härkis-pitaleivät: Ollaan käytetty härkistä tortillatäytteenä, mutta vähän aikaa sitten keksin laittaa sitä pitaleivän sisään. Kaveriksi salaattia, hummusta ja Felixin jugurtti-tsatsiki -kastiketta ja on muuten tosi hyvää ja helppoa ruokaa!

Ray-Banin pyöreät arskat: Ray-Banin pyöreähköt lasit on mun tän hetken haaveilulistan numero ykkönen! Tarkoitan siis tätä mallia. Joskohan sitä jo tänä kesänä raaskisi hankkia ne!Tom of Finland -musikaali: Turun kaupunginteatterin Tom of Finland -musikaali osui ja upposi. Tämä esitys nauratti, mutta onnistui hieman myös itkettämään. Täydet suositukset!

Sellaisia lemppareita löytyy mun listalta tässä kuussa! Nyt voisikin viettää loppuillan kunnon hömppäviihteen parissa kun tulee sopivana putkena Riisutut ja Tempparit. Tänä vuonna en kyllä ole vielä yhtään varma tykkäänkö Temptation Islandista. Se on jotenkin onnistunut olemaan vielä kiusallisempi ja ärsyttävämpi kuin aikaisemmat kaudet!

Mutta nyt vielä vähän lenkkeilemään ja sitten linnoittaudun tv:n ääreen. Palataan pian! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)