torstai 23. maaliskuuta 2017

Kuvia kotoa

Nyt onkin sitten vuorossa lisää kotikuvia! Joskus aikoinaan kirjoittelin jo meidän ihanasta ruokailuryhmästä ja tällä kertaa olisikin tarjolla kuvaa toisesta puolesta alakertaa. Meidän kämpän alakerros on yhtä suurta tilaa ja sieltä löytyvät siis keittiön lisäksi koko talon korkuinen olohuone(osuus), eteinen ja pikkuvessa. Ja terassi, jonka käyttöönottoa en enää yhtään malttaisi odottaa!! Mutta tässä nyt niitä kuvia...

 photo DSC_3631_zpsq9ma95w4.jpg photo DSC_3634_zpspq1pwcnx.jpg photo DSC_3639_zpsy1tqae9r.jpg

Ja loppuun vielä vähän realismia. Mun pienet kuvausassistentit auttavat kovasti näiden kotikuvien ottamisessa - toinen yrittämällä tunkea niistä jokaiseen kuten yllä näkyy ja toinen pyörittämällä palloja juuri sinne, mitä yritän kuvata. Ja näyttää siltä, että keittiöpyyhkeeseenkin joku saattoi ehtiä koskea siinä välissä, kun tulin asettelemasta sitä ottamaan alla näkyvän kuvan. Mut onhan tämä kuva toki paljon parempi noin :DKaikki näyttää niin kivalta kun on valoisaa! Kevät on kyllä ihan parhautta kun silloin aina huomaa, miten upean vihreä maa Suomi kesäisin onkaan! Ihanaa, kun ei enää tarvitse toppatakkia, voi laittaa arskat päähän ja kohta jo liikkua pajailla nilkoillakin! Joten nyt ei kiitos enää mitään takatalvia sitten!

Kivaa loppuviikkoa kaikille! Toivottavasti ehtisi tässä joku päivä asukuvailemaan kaikkia keväisiä juttuja. On taas niin paljon enemmän pukeutumisinspistäkin!!

4 kommenttia:


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)