lauantai 25. maaliskuuta 2017

Jotain nahkaista ja jotain vaaleanpunaista

Voihan kuusipäiväinen työviikko sentään! Kun on vain yksi vapaapäivä tulee jotenkin sellainen olo, että on kiire rentoutua ja sehän ei varsinaisesti auta sitä, että oikeasti rentoutuisi senkään vertaa... Viimeinen kuukausi on kulunut mennessä koko ajan johonkin, vaikka menot ovatkin olleet suurelta osalta tosi kivoja juttuja. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että haaveilen vaan parista päivästä ihan rauhassa leffojen, ulkoilun ja sohvalla makaamisen parissa!

Tänään töiden jälkeen sain onneksi pientä vapaapäivän tuntua, kun käytiin kaupungilla kahvittelemassa ja napattiin samalla vuoden ensimmäiset keväisemmät asukuvat!takki: Zara
laukku: Primark
huivi: H&M
housut: Dresslily (saatu)
kengät: ConverseOlen nyt päättänyt uskaltaa siirtää toppatakit ja paksut talvikengät takaisin varastoon ja tänään kaivoinkin talven jäljiltä esiin tuon vaaleanpunaisen ihanan kevättakin ja lyhytvartiset conssit. Tällä kertaa ne saivat parikseen nahkahousut ja uskaltauduinpa paljastamaan muutaman sentin nilkkaakin! Kuten olen täällä ennenkin sanonut, tykkään yhdistää jollain tavalla yllättäviä elementtejä toisiinsa, että simppelimpäänkin asuun tulee mielenkiintoisuutta. Siksi tässä kaikkineen melko rennossa kokonaisuudessa hempeä takki sai parikseen rouheampaa nahkaa!

Mitä mieltä asusta ollaan tällä kertaa?

8 kommenttia:

 1. Ihana asu <3 Pääsispä itekin ulos ottamaan asukuvia ja mielellään vielä sellasia, jotka ei näytä kotiäiti-asulta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Haha mut onneksi niitäkin ehtii taas sitten joskus :D

   Poista
 2. Ihanan värinen takki, pitäisköhän itsekin päivittää kevättakki 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kyllä ainakin kaikkia ihania värejä!!

   Poista
 3. Onpas aivan ihanan värinen takki!

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)