torstai 19. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 luetuimmat

Moikka! Tämän postauksen oli tarkoitus ilmestyä jo ihan heti vuoden alkuun, mutta enpäs sitten jotenkin kaiken puuhan keskellä saanutkaan sitä valmiiksi kuin vasta nyt. Onneksi vuosi on silti edelleenkin vasta aluillaan, joten kurkistetaan nyt vielä kerran viime vuoteen viiden luetuimman postauksen muodossa. Tämän perusteella näyttää siltä, että asukuvat on tässä blogissa suosiossa, sillä jopa neljä näistä viidestä oli asupostauksia. Tässä ne nyt tulevat! Alkperäiset postaukset voi avata otsikkoa klikkaamalla :)

5. Because I'm Happy!

Tämä asu kuuluu mun omiin lemppareihin tältä vuodelta, joten mukavaa, että se pääsi luetuimpien joukkoon! Tuona päivänä olin todellakin onnellinen ja iloinen. Kuvailtiin keväällä, kun Henkkakin oli vaihdossa, aina välillä Marin kanssa. Harmi, kun ei olla enää melkein naapureita ja ei ole tullut kuvaitua yhdessä. Tykkään nimittäin aina Marin ottamista kuvista kovasti!4. Testissä: Puppy Eyes

Tässäpä onkin nyt sitten se ainoa ei asukuvallinen postaus, joka pääsi luetuimpien joukkoon. Kokeilin keväällä aasialaista meikkivillitystä eli koiranpentusilmiä ja vaikka se hauskalta näyttikin, täytyy tunnustaa, että tuo kokeilu on jäänyt toitaiseksi ainoaksi kerraksi...

 photo DSC_8667_zpsupze8cur.jpg

3. Ylipolvensaappaissa

Kolmanneksi päätyi postaus syksyltä, jossa esittelin juuri hankkimani ylipolvensaappaat (vai olisko ne saapikkaat, mutta ei ole niin tarkkaa :D). Noi on kyllä tämän vuoden ehdottomasti paras kenkähankinta! Haaveilin niistä jo viime talvena, mutta en silloin raaskinut hankkia. Onneksi syksyllä ne tuli kuitenkin lopulta ostetuksi - on ne niin nätit!

 photo Ylipolvensaappaat001_zpsdgv2tdoy.jpg

2. Valmistujaismekko
Seuraavana onkin sitten mun mailman kaunein valmistujaismekko, joka on päässyt ihan blogin banneriinkin saakka. Just eilen viimeksi mietin, että vitsi kun tulis jotkut juhlat, mihin tuon ihanuuden voisi jälleen pukea!

 photo DSC_9206_zps6mqudbfb.jpg

1. Kevättakki ja mailman liukkaimmat portaat

Luetuimmaksi viime vuonna nousi postaus, jossa mulla on päällä sellainen asu, joka saa jo odottamaan kevättä! Toi valkoinen vajaahihainen takki on ihan mun lemppari välikausitakki. Postaus on kirjoitettu helmikuun lopulla, jolloin viime vuonna oli yllättäen joku hetkellinen lämpöaalto, kun tuolla takilla jo pärjäsi. Toivotaan, että sellainen tulee myös tänä vuonna niin sittenhän tuotakin takkia voisi päästä jo kohta käyttämäänkin! Nämäkin kuvat ovat muuten Marin ottamat.

 photo DSC_6836_zpsl4o5mpl9.jpg

Siinäpä se viime vuoden luetuin viisikko nyt sitten tuli käsitellyksi. Saa nähdä, mitkä postaukset pääsevät tänä vuonna luetuimpien joukkoon!

Palataan pian! Ihanaa, kun nyt alkaa olla taas sen verran valoisampaa, että ehtii kuvaillakin paremmin. Kyllä sen päivän pidentymisen alkaa jo huomata ♥

2 kommenttia:


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)