keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Tammikuu: Parasta just nyt

Moikat kaikille! Ajattelin muuttaa kuukaden suosikit hiukan erilaiseen muotoon tänä vuonna ja keskittyä itsekin miettimään ihan muutenkin niitä asioita, jotka tällä hetkellä tekevät iloiseksi, kun kerran lempparijuttuja listataan. Onpa tässä mukana silti edelleen suositusta ja tyyliasiaakin, kuten ennenkin. Kokeillaan siis vaihteeksi näin!

Kobe Sushi: Turkuun on avautunut uusi sushipaikka (entisen Sloppy Joen tilalle), joka käytiinkin viime viikolla testaamassa. Lounasaikaan löytyy seisova pöytä ja joka aikaan lista, jolta voi 15€:llä tilata annoksia niin kauan kuin vaan jaksaa syödä. Tykkäsin!Valoisuuden lisääntyminen: Ihan mahtavaa, kun huomaa jo selkeästi eron siinä, että aamut on valoisampia ja pimeyskin tulee paljon myöhemmin taas!

Valkoiset maiharit: Sain joululahjaksi Dr. Martensin valkoiset nahkamaiharit, joihin oon ihastunut ihan täysillä! Vitsi vaan, kun ovat vielä niin kovat, että sattuu vähän jalkoihin. Noi vaatii aina vähän aikaa kärsimystä ja sitten niistä tulee tosi hyvät. Mun toisetkin Martensit oli ihan samanlaiset aluksi, mutta nyt jo mukavat eli sitä odotellessa!Star Wars Rebels: Ollaan katsottu Henkan kanssa nyt kaikki jaksot, mitä tuosta sarjasta on tullut. Jotenkin uskomatonta, että noinkin hölmöön sarjaan voi koukuttua ihan täysillä :'D

Valmis koti: Ollaan viimeinkin alettu saada loput puuttuvat jutut paikoilleen uudessa kodissa. Vain pari kuukauttahan siinä menikin, hups. Joka tapauksessa kotipostauksiakin olis lopultakin tiedossa lisää!

Sellasia juttuja tuli päällimmäisenä mieleen tälle kuulle. Mistä te tykkäätte tai olette iloisia just nyt?

8 kommenttia:

 1. Toi Kobe sushi kuulostaa tosi kokeilemisen arvoiselta paikalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva, kun tulee jotain tollasia uusia!

   Poista
 2. Siis toi Kobe sushi kuulostaa täydelliseltä! Pitääkin mennä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Kaikki annokset, mitä tilattiin oli kyllä aika hyviä! :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! :)
  Rakastan sitä tunnetta kun muutto alkaa olemaan ohi, ja koti näyttää sittenkin ihan asuttavalta XD

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivä kuulla, että tykkäsit :) Joo on se niin ihanaa, kun tulee valmista!!

   Poista
 4. Ollaan poikaystävän kanssa tuumailtu, että pitäisi käydä testaamassa jokin sushipaikka, joten toi Kobe sushi voisi olla yksi vaihtoehto. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siinä on kyllä yksi hyvä vaihtoehto. Saa maistaa kerralla monenlaista :)

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)