perjantai 30. joulukuuta 2016

Kiitos 2016!

Joulun jälkeen tulee aina se hetki, kun vuosi onkin yhtäkkiä lopussa! Mitä tänä vuonna sitten tapahtuikaan? Aika paljon täytyy sanoa! Tässäpä vuoden suurimmat jutut kera Instan Best Nine -kollaasin, koska sehän keräsi sopivasti aika lailla juuri ne samat suurimmat jutut yhteen.

Valmistuin. Yksi suuri etappi tuli siis viimein saavutetuksi! Samalla tuli aloitettua tekemään ihan oikeita oman alan töitäkin ensimmäistä kertaa.

Kevät meni ikävöidessä ja yhteisiä matkoja odotellessa, kun Henkka oli vaihdossa.

Tulipa sitä sitten matkusteltuakin varmaan enemmän kuin ikinä! Ehdin käydä Maltalla ja kiertää niin puoli Italiaa kuin ison pätkän Ranskan Rivieraakin.

Pikku Luca tuli ilostuttamaan meidän elämää syksyllä. On hän kyllä niin vauhdikas pikkukaveri, että sekä ihmiset, että Rico joutuvat olemaan välillä ihmeissään. Mutta on hän kyllä hauska pikkuherra!

Ehdittiinpä hankkia vielä yhteinen kotikin ja nyt ollaan asusteltu täällä kuukauden päivät. Tykkään mun uudesta lähiöelämästä :DTämä vuosi on ollut jotenkin aika sellainen suurien tunteiden vuosi. Siihen on kuulunut paljon niin naurua kuin itkuakin. Saa nähdä, mitä kaikkea vuosi 2017 tuokaan tullessaan!

Mulla on tällä hetkellä aika kova blogi-inspiraatiokin ja vaikka mitä postausideoita, kunhan vaan löytyy sopivia välejä niiden toteuttamiselle! Mutta kertokaapa te lukijatkin samalla, olisiko teillä toiveita siitä, mitä haluaisitte blogissa nähdä ensi vuonna?

Kivoja vuoden viimeisiä päiviä ja hyvää uutta vuotta kaikille. Palataan ensi vuonna!

6 kommenttia:

 1. Sun vuosi kuulosti kivalta, hyviä ihania asioita. :) Hyvää Uutta vuotta!

  x Charlotta / http://charlottaeve.com/fi

  VastaaPoista
 2. Sun vuoteen on mahtunut vaikka mitä<3 Mahtavaa uutta vuotta<3

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostaa kyllä sun vuosi :) Mä oon jotenkin elänyt ihan sumussa koko vuoden, vaikka mitä ihanaa on tapahtunut, mutta kaikki on yhtä massaa mun päässä. Jospa ensi vuonna osaisi nauttia siitä tavallisesta arjestakin!

  Ihanaa uutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on aina sitä vaikeinta, että muistais tosiaan nauttia niista ihan "tavallisistakin" jutuista!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)