perjantai 16. joulukuuta 2016

Ensimmäinen kurkkaus uuteen kotiin

Ihan enimmäiseksi, sushi-arvonta tosiaan päättyi eilen ja voittajaksi arpoutui Katarimaria! Sainkin jo sun osoitteen ja laitan lahjakortin postiin heti huomenna :)

Sitten koti-asioihin ja ihan ensimmäisenä haluan esitellä teillekin meidän juuri valmiiksi saadun ruokailuryhmämme. Mulla oli tarkka visio tästä jutusta - ruusukultaa, vaaleaa puuta, toiselle puolelle pöytää penkki ja toiselle tuolit. Vaikka alkuperäinen suunnitelma muuttuikin matkan varrella hieman, tuli lopputuloksesta silti mun mielestä just täydellinen meille! Eli tältä meidän ruokaryhmä nyt sitten näyttää!

 photo Ruokapyt002_zpsyxthmsyf.jpg photo Ruokapyt001_zpsd35fmvzy.jpg

Ruokapöytä, lamppu ja nuo kaksi ristikkojalkaista tuolia oli valikoitu äkkiä, mutta penkin kohdalla tilanne ei ollutkaan niin helppo. Yhtään oikean kokoista ja järkevän hintaista penkkiä, joka olisi vielä sattunut miellyttämään silmääkin ei tuntunut löytyvän. Henkka päätti siksi tehdä kyseisen penkin ja kaikessa yksinkertaisuudessaan se sopii minusta lopulta paikalleen täydellisesti! Ensin pelkäsin sopeutuuko mun silmä siihen, että ruokaryhmästä löytyy niin hopean kuin ruusukullankin sävyjä, mutta nyt kun kaikki on paikoillaan, näyttää sekin minusta hyvältä.

Kämppä alkaa olla viimein sillä mallilla, että esittelyä muistakin osista on tulossa lähiaikoina! Eipä kyllä yhtään liian aikaisin tullutkaan valmista, sillä huomenna meillä vietetäänkin sitten Henkan valmistujaisia. Niistäkin on tulossa juttua ainakin parin reseptin muodossa, jotka ovat minusta helppoudessaan ja herkulliuudessaan sen verran hyviä, että ajattelin jakaa ne teidänkin kanssa.

Tältä osin minä lähden nyt kuitenkin leipomispuuhiin. Kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onpa upen näköinen ruokailuryhmä! Kyllä tuon ääressä kelpaa istuskella ♥ Ja ihana idea tuo, että toisella puolella on penkki ja toisella puolella tuolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät myös! Mun mielestä on aina hauskaa, että on jotain hiukan "odottamatonta"!

   Poista
 2. Näyttää ihanan kodikkaalta ja tunnelmalliselta ;)

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)