lauantai 12. marraskuuta 2016

Jatkoaikaa polvireikäfarkuille

Olen tässä talven taas tultua huomannut sellaisen ongelman, että omistan yhdet ainoat siniset farkut ja ne sattuvat olemaan vajaamittaiset ja polvirei'illä varustetut. Ei siis ihan paras kombo talveen. Ylipolvensaappaat ovat kuitenkin tarjonneet mun ongelmaan ratkaisun, sillä niiden kanssa näidenkin farkkujen käyttökausi pidentyy heti myös talven puolelle! Jee sille, vaikka olen alkanut miettiä, että ehkä ihminen saattaisi siitä huolimatta tarvita yhdet siniset perusfarkut ilman reikiä tai vajaapituutta. Miksi ihmeessä mun vaatekaapista puuttuu jotain niin basic pukeutumiseen kuuluvaa? Mutta joka tapauksessa niitä odotellessa näinkin pärjää aika hyvin!

 photo Peplumvillapaita003_zpselqypn5n.jpg

neule: Ted Baker
farkut: Zara
kengät: Nelly

 photo Peplumvillapaita002_zps0zpbxlww.jpg

Näissä vaatteissa kävin eilen katsomassa Jarkko Tammisen ja Laura Voutilaisen tähdittämää Stars Showta. Pakko sanoa, että en oikein mennessä tiennyt mitä odottaa, mutta esitys oli todella viihdyttävä! Siinä tuli imitoiduksi suunnilleen kaikki suomalaiset ja aika monta ulkomaistakin artistia ja muitakin julkisuuden henkilöitä vaikka millä mitalla. Tykkäsin tosi paljon ja voin suositella ehdottomasti esitystä muillekin! Tosi hyvän mielen juttu kaikkineen!

Nytpä ei kuitenkaan muuta kuin kivaa viikonlopun jatkoa kaikille! Minä suuntaan kohta vanhempien luo lauantai-illan viettoon. Mitäs tykkäsitte asusta tällä kertaa?

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana asu! Noi kengät ovat upeat! ❤️

  VastaaPoista
 2. Ihana toi neule! Enpä ookaan hoksannut, että neuleitakin voi saada peplum-helmalla :)

  http://breezesfrommyatlas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täytyy sanoa, ettei mullekaan oo muuten kauheesti tullut vastaavia neuleita vastaan!

   Poista
 3. Oi tuo neule on ihan älyttömän ihana ♥ Ja ylipolvensaappaat pelastaa kyllä nopeasti talvella asukriiseiltä ja vilustumiselta :)

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)