keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Lokakuun unelma-asu

Hei vaan taas ja hyvää iltaa! Nyt olisi sitten taas unelma-asun aika. Tällä kertaa lähdin rakentelemaan ihan sen perusteella, millaisia vaatteita olisi kiva tägän vuodenaikaan töihin vetäistä päälle. Mun työpukeutumisen kulmakivinä toimii rento tyylikkyys. Siisteissä vaatteissa täytyy olla, mutta mikään ei saa tuntua ikävältä päällä. Vaikka tämä asu lähtikin ajatuksista työkäyttöön, se sopii kyllä yhtä lailla esimerkiksi luennolle tai vaikkapa treffeille. Parhaat asut on sellaisia, jotka eivät mitenkään rajaudu yhteen tilanteeseen!

October
October featuring a circle skirt

Mustavalkoista yhdistelmää siis tällä kertaa. Vähän löytyy ruusukultaista yksityiskohtaa, mutta ihan erityisesti muhun iskee juuri tuo raitamekko! Siis aivan ihastuttava malli ja leikkaukset. Jos löytäisin tuon tyyppisen jostakin sopivaan hintaan, niin lähtis kyllä varmasti mukaan. En tiedä, mikä raitavimma mulle on muutenkin nyt iskenyt, kun huomaan jotenkin hakevani kaikkea raitaisaa!

Mitäs tästä asusta tykätään? Ai niin ja tulipa uudistettua vähän banneriakin!

6 kommenttia:

 1. Ihana toi mekko!! Mustavalkoiset raidat toimii aina :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva setti! Toimisi sulle varmaan todella hyvin :) Iteki oon mekoista nyt innoissani. Toi kamerakuva on ihana! Banneri on myös kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät :)

   Poista
 3. Ihana ja tosiaan monikäyttöinen asukokonaisuus. Kelpais itsellekin koska vain! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi kun tällaiset vaan ilmestyis kaappiin :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)