sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Harmaata ja kaunein heijastin

Hellou! Se on sunnuntai taas. Tämä viikko on kyllä ollut yhtä juoksemista paikasta toiseen ja kaiken kiireen keskellä flunssakin nosti hiukan päätään. Nyt perjantai-illan ja eilisen päivän lepäilyn jälkeen alkaa kuitenkin taas tuntua terveeltä! Onneksi, koska en millään olisikaan halunnut nyt sairastaa, kun on niin paljon kaikkea hommaa, mitä olisi hyvä saada tehdyksi!

 photo Perhosheijastin004_zps7wcozgoi.jpg

neule: Mango
hame: Bershka
kengät: Nelly
laukku: Rebecca Minkoff
takki kirpparilta

 photo Perhosheijastin005_zps7hdlnfcu.jpg

Tässäpä oli myös sitten yksi kappale syksyistä asuakin. On kyllä kiva, ettei ole juurikaan satanut, joten on saanut käytettyä kaikkia niitä takkeja, jotka imaisee veden sateella itseensä liiankin tehokkaasti. Tuntuu, että ne ovat siksi joinakin syksyinä jääneet paljon vähäisemmälle käytölle kuin tänä vuonna. Laukussa roikkuva aivan ihana heijastin on mun työkaverin tekemä ja täytyy sanoa, että nyt kyllä täytyy taas muistaa kaivella ne heijastimet esiin muihinkin vaatteisiin. Iltaisin autolla ajellessa on jälleen huomannut, kuinka huonosti niitä tummiin pukeutuneita heijastimettomia kulkijoita näkeekään!

Kivaa sunnuntaita kaikille! Palaillaan pian :)

6 kommenttia:

 1. Hei mä olen nähnyt noita heijastimia jossain! Aivan ihania! Ja pakko nyt taas nostaa sulle hattua, sä kyllä onnistut aina yhdistämään eri kuoseja ja matskuja niin loistavasti ja ilman, että näyttää sekamelskalta :) Tuo bukleetakki tuo kaiken niin hyvin yhteen! Onnistunut ja loistava asu jälleen kerran :) Ja nyt kun itsekin tulee ajeltua autolla, niin kyllä, yhdyn sun sanoihin! Mä olen jo muutamana pimeänä aamuna melkein ajanut jonkun päältä kun hypitään puskista pelkissä mustissa ja ILMAN heijastinta >:( Tuohon kun vielä yhdistää sen, ettei osata mennä suojatietä vaan viisi metriä vierestä. Hohhoijjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia taas, sun kommenteista tulee kyllä aina hyvälle tuulelle! <3 Joo toi suojatiejuttu on muuten myös tosi ärsyttävä! Oln huomannut saman...

   Poista
 2. Pakko kyllä sanoo, että tosi kiva juuri sinun tyylinen asukokonaisuus! :)

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)