torstai 27. lokakuuta 2016

Ei niin hyvä päivä

On ollut kyllä kiireinen ja jotenkin tosi stressaava viikko kaikkineen! Viime päivien harmauskin on saanut minut jotenkin aivan poikki... Tänään vielä kaiken päälle onnistuin töistä kotiin lähtiessäni kolaroimaan autoani. Harmittaa ihan vietävästi! Onneksi se keneen osuin selvisi sentään vaurioitta :'D Ärsytys oli kotiin päästessä melkoinen, mutta kyllä tästä pikkuhiljaa selvitään. On tässä päivässä kuitenkin ollut niitä hyviäkin puolia. Esimerkiksi:

+ Voitin tänään kilpailusta, johon en tiennyt osallistuneeni!

+ Olin kotona niin aikaisin, että sain ottaa päikkärit ihan rauhassa.

+ Kohta olen saanut neulotuksi molempien koiraherrojen heijastinvillapaidat valmiiksi.

+ Hämärtyvissä illoissa voi taas polttaa kynttilöitä. On pimeydessäkin puolensa!Pitäisi vaan muistaa kaiken ärsytyksen tai stressin keskelläkin, että kaikki on kyllä aika hyvin. Joskus on rasittavaa tai jaksaminen koetuksella, mutta ilman huonompia päiviä, ei ehkä osaisi arvostaa niin paljon niitä parempiakaan. Tietysti esimerkiksi tuo auto ketuttaa, mutta se on kuitenkin lopulta vain tavaraa, jonka pystyy korjaamaan. Onneksi kenellekään ihmiselle ei sattunut mitään.

Nyt taidan kuitenkin vielä lähteä kauppaan ostamaan hiukan herkkuja niin ehkä sen jälkeen huomisesta saadaan taas parempi päivä. Kivaa iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Et ole todellakaan ainut jota tämä harmaa sää väsyttää, mäkin oon ollut tänään jotenkin tosi uupunut. Aurinkoa päiviisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eiköhän niitä parempiakin päiviä ole taas tiedossa :D

   Poista
 2. Höh, harmi kuulla, että suhunkin on vaikuttanut syksyn koleus ja harmaus. Täällä ollaan kanssa ihan sekaisissa ja mököfiiliksissä, pöh! Mäkin laitoin tänään upouuden tuoksukynttilän palamaan, siitä ja piparkakuista tuli edes vähän parempi mieli :) Toivottavasti säkin piristyt pikkuisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no on mullakin taas jo tänään vähän iloisemmat fiilikset! Onneksi noita huonoja päiviä on sentään niin paljon vähemmän kuin hyviä :)

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)