perjantai 30. syyskuuta 2016

Syyskuun parhaat

Jättiläisneuleet

Olen tällä hetkellä ihan rakastunut oversized meininkeihin neuleissa ja muutenkin suuriin ponchoihin ja neulemekkoihin. Heti, kun tuli hiukan viileämpi, aloin haaveilla kaikista tällaisista rennon lämpimistä ihanuksista! Ja vitsi kun ne näyttäis niin kivoilta niiden mun ylipolvensaappaidenkin kanssa!

Knitwear


Vauva-arki

Tällä hetkellä päivät pyörii vielä aika pitkälti meidän uuden pikkupennun ehdoilla. Herra on viettänyt meidän kanssa nyt viikon. Hän on varsin helppo tapaus, mutta kyllähän siinä on paljon kaikkea puuhaa, mitä ei aikuisen koiran kanssa enää tavitse miettiä. Joutuuhan tässä koko ajan olemaan valppaana, ettei pissa ehdi tulla väärään paikkaan tai pikkumiehen suuhun päädy jotain sinne kuulumatonta. Mutta onhan toi tyyppi suloinen, joten kestää kaikkia pieniä hankaluuksiakin hyvin vähän aikaa!Harper's Island

Muistatteko vielä tämän sarjan? Meillä tuli tästä poikaystävän kanssa puhetta ja katsottiinkin se nyt uudelleen. Oli se edelleen kyllä jännittävä! Ei edes haitannut, vaikka muistikin syyllisen, koska sen takia osasi tällä kertaa katsoa, missä kohdissä loppuratkaisusta oli vihjeitä. Jos et aikoinaan katsonut tätä sarjaa niin suosittelen! Ja vaikka olisitkin katsonut niin toimi toisellakin kertaa. Kyllä mä olin unohtanut ainakin puolet jutuista tässä vuosien varrella jo!Sellaisia juttuja tuli sitten minun tämän kuun listalleni - taas oli vähän sekalaista sakkia :D On kyllä ollut jokseenkin kummallinen syyskuu, kun nyt vasta on alkanut edes tuntua syksyiseltä! Outoa, että vielä viikko sitten taisin kulkea suunnilleen kesävaatteissakin!

Mitkä on teidän mielestä niitä parhaita juttuja just nyt?

6 kommenttia:

 1. Voi mikä koiru <3 Ja toi valkoinen neule(mekko?) on kyl supersöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mekko se kai on :D Mut vitsi, ku tollasen löytäis jostain!

   Poista
 2. Jättiläisneuleet on kyllä parhautta! Kivaa sunnuntaipäivää sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kivaa uutta viikkoa sinne :)

   Poista
 3. hitsi olin jo ihan unohtanut tuon harpers island sarjan!! Se oli kyllä huippu pitää itsekin katsoa se uudestaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillekin tuli se vaan ihan yhtäkkiä jostain mieleen niin pakkohan se oli sitten katsoakin :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)