torstai 22. syyskuuta 2016

Jumitusliivi

Siis oikeasti huomasin juuri, että blogin perusteella näyttää siltä, etten enää käytä varmaan mitään muita vaatteita kuin tuota samaa liiviä! Ei se iha totta ole, mutta toisaalta laajan yhdisteltävyyden ansiosta se on kyllä tullut helposi vedettyä päälle viime aikoina, kun on vielä liian lämmintä kunnon takille, mutta pieni lisälämpö ei kuitenkaan ole pahitteeksi.

 photo Valkoista003_zpslueq8vae.jpg

liivi: Bershka
neule: Mango
hame: Monki
laukku: Rebecca Minkoff
kengät: Araminta

 photo Valkoista002_zpsohylcz5i.jpg

Mutta nyt on illan ohjelmassa uuden ihmettelyä - lähdetään seuraavaksi nimittäin hakemaan se koiranpentu kotiin! Elämme jännittäviä aikoja! Toivon ja uskonkin, että kaikki menee hyvin, mutta kyllä silti hiukan vatsaa puristaa. Toivottavasti pikkuherrat tottuvat toisiinsa pian ja saadaan elämä pyörimään tässä uudessa tilanteessa.

Palataan varmasti piakkoin pentukuulumisilla ja sitten taas muillakin jutuilla, kun niitä jälleen sopii päähän :D Kivaa loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. oi tosi sievä liivi!! sopii sulle älyttömän hyvin :) ihania kuvia muutenkin, tykkään kun koirasikin on näissä matkassa<3 ja oiiii koiravauvva, jään innolla odottelemaan siitä kuvia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu täällä tämä pentunenkin nyt on ja toistaiseksi valtakunnassa kaikki hyvin :'D

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)