maanantai 12. syyskuuta 2016

Ei tarvitse olla rikas ollakseen tyylikäs

Ohhoh, onkin vierähtänyt melkein viikko viime postauksesta! Viime viikko oli kiireinen ja viikonloppu meni lomaillessa Tukholmassa niin arjesta kuin somestakin. Oli kyllä todella rentouttava ja ihana viikonloppu! Tukholmasta onkin tulossa hiukan ruokasuosituksia myöhemmin, mutta nyt ensin hiukan asua tältä päivältä. Ei vitsi, mikä intiaanikesä tänä vuonna tulikaan!

 photo Olkapaumlaumlpaita005_zpsrnpmqziv.jpg photo Olkapaumlaumlpaita001_zpsha2gto7p.jpg

kengät: Nelly
paita & farkut: ?? (Ranskasta)
koru: Glitter

 photo Olkapaumlaumlpaita004_zps96zd9atc.jpg

Ja sitten tämänkertaiseen asuun ja postauksen otsikkoon. Tämä asu on nimittäin todellista halpiskamaa ja alelöytöjä! Paita ja housut lähtivät mukaan Cannesista, jostakin outlet-myymälästä yhteensä alle 15 eurolla. Kengät sen sijaan olivat Nellyn alessa alkukesällä n. 7 euroa. Aurinkolasit on saatu kouluaikoina jossain bileissä Sefeltä ja koru oli jäänyt äidillä käyttämättömäksi ja siirtyi sitä kautta mun kaappiin (sen hintaa tosin en tiedä - saattaa olla arvokkaampi kuin muu asu yhteensä :'D)... Joka tapauksessa tämä kokonaisuus on siis mulle kustantanut vähän päälle 20 euroa! Okei, halpa muoti ei välttämättä ole sitä eettisintä, mutta se on sitten keskustelu erikseen. Ja kyllä mä silti väkisin innostun hyvistä löydöistä!

Mitäs tästä halpisasusta ollaan mieltä?

6 kommenttia:

  1. Todella tyylikäs asu, vau! Tuo paita on aivan ihana ja koru sopii siihen hienosti ❤

    VastaaPoista
  2. Ihan älyttömän upea asu :) Ja olen kyllä samaa mieltä, että aina ei tarvitse olla niitä kalliimpia vaatteita näyttääkseen tyylikkäältä :)

    VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)