maanantai 19. syyskuuta 2016

10 kysymystä

Löysin luonnosten joukosta tällaiset vuosi sitten ylös otetut haastekysymykset ja ajattelin, että nytpä saattasi siis viimein olla aika vastatakin niihin! Joukossa on yksi syysaiheinenkin kysymys, joten nythän tämä on ihan ajankohtainenkin jälleen. Tästä siis lähtee!

1. Minkä asian haluaisit toteuttaa lähitulevaisuudessa?
Jos lähitulevaisuudessa on noin niinkun lähivuosina niin haluaisin matkusta Japaniin! Se on sellainen paikka, mistä olen nyt hiukan haaveillut jo jokusen vuoden.

2. Jos olisit sarjakuvahahmo, niin mikä olisit?

Olisin varmaankin joku mangahahmo, koska olishan se mahtavaa, jos voisi olla niitä käsittämättömiä vaatteita ja jättiläiskampauksia, mitä manga on pullollaan :D

3. Bravuurisi keittiössä?

Varmaakin sellainen pesto-pasta homma. Herkullista ja helppoa ja siihen voi aina näppärästi laittaa niitä juttuja, mitä milloinkin jääkaapissa on! Lisäksi leivon aika paljon ja makeista jutuista mun bravuuri on kyllä porkkanamuffinssit, joihin löytyy reseptikin täältä!4. Miten näet blogisi tulevaisuuden?

Jotenkin hankala kysymys. Varmaan jokseenkin samanlaisena kuin nykyisyydenkin... :D Tämä on paikka kaikelle sille hömpälle, josta tykkään, mutta jota ei välttämättä viitsi muualla niin paljon kuitenkaan käsitellä. Ihanaa vastapainoa työnteolle!

5. Podetko koskaan maailmantuskaa?
No juu, vaikka olen kyllä kovasti yrittänyt lopettaa murehtimasta liikaa. Välillä se tuska kaikesta pahuudesta ja muusta kuitenkin aina iskee...

6. Ideaali vapaapäiväsi?
Aamulla saa rauhassa lueskella lehteä, selailla nettiä ja syödä aamupalaa. Vapaapäivänä on myös ihanaa käyttää aikaa johonkin askarteluun tai piirtelemiseen tai vastaavaan, kun ei ole heti kiire lopettaa!

7. Kadutko mitään tekemisiäsi ratkaisuja?

En mä kyllä varsinaisesti kadu. Tottakai sitä välillä miettii, kuinka olisi käynyt, jos olisi jossain kohtaa valinnut toisin, mutta olen myös tosi tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen. Siksi en kadu, koska juuri näiden valintojen kautta olen päätynyt tähän.


 photo Randomasu002_zpsizbwpfuc.jpg

8. Miten mies saa sinut nauramaan?
Tyhmyydellä :D Muhun uppoaa kyllä useimmiten ne kaikkin huonoimmat läpät ja kaikenlainen hassuttelu.

9. Miten otat tästä syksystä irti parhaat palat?

No kun kerran se toinen pikkukoira nyt tällä viikolla meille tulee, niin varmaankin saan viettää varsin paljon aikaa ulkona, kun herraa täytyy alkuun viedä pissalle joka välissä. Lisäksi aion polttaa kynttilöitä taas, kun illat pimenevät! Kesällä olen ollut työnteosta tosi poikki ja nyt, kun kiire on helpottanut, aion myös taas yrittää nähdä kavereita enemmän! Tosi harmi, että kesä oli niin raskas, että kaverisuhteet kärsivät siitä, etten vaan jaksanut lähteä mihinkään...

10. Oletko illan virkku vai aamun torkku?
Vaihtelevasti. Nyt olen ollut aamuisin tosi väsynyt, mutta samaan aikaan oon aika aamuihminen ja tykkään olla hereillä aikaisin. Aina sitä ei silti saa itseään revittyä ylös sängystä!

Siinäpä tuli siis kysymyksiä ja vastauksia. Tämä oli muistaakseni aikoinaan joku haaste eli tehkää muutkin ihmeessä, jos siltä tuntuu. Nyt tai vaikka sitten ensi syksynä, vuosi sinne tai tänne :D

Mukavaa uutta viikkoa taas kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)