perjantai 26. elokuuta 2016

Viikonlopun ruokavinkki!

Jos satut asumaan Turun seudulla ja pidät syömisestä niin nyt kuulolle! Naantalissa on nimittäin tänä viikonloppuna Costa Food Festival, joka piti vanhana naantalilaisena käydä heti alkuun testaamassa. Paikalla oli yli 30 erilaista kojua ja ruokavalikoimaa oli ihan laidasta laitaan. Löytyi aasialaista ja amerikkalaista, suolaista ja makeaa!

 photo DSC_0267_zpsmvhxztu3.jpg photo Costafood002_zpsio2199p4.jpg photo Costafood003_zpssx19xj0f.jpg

Kävin kaverin kanssa maistelemassa thairuokaa sekä crepsejä ja molemmat valinnat olivat kyllä todella herkullisia. Olisi kyllä tehnyt mieli käydä maistelemassa monesta muustakin kojusta! Jos siis mietit, mitä tehdä viikonloppuna, tässä olisi yksi hyvä vaihtoehto.

Nyt kuitenkin hinnoittelemaan loput kirpparikamat, koska huomenna meillä alkaa paikka Manhattanin kirppiksellä. Turkulaisille vinkki nyt samalla sitten siitäkin, että siellä on myynnissä seuraavan viikon ajan esimerkiksi ihan älytön määrä hyväkuntoisia kenkiä! Meidän kamat löytyy paikalta 201.

Kivaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä bongasin ton tapahtuman aikoja sitten facebookista ja onneksi ei ollut mitään erikoisia suunnitelmia niin päästiin käymään siellä tänään. Syötiin sellaset bbq-sämpylät ja jälkkäriksi churro, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo katoinkin sun instasta, että sekin näytti tosi hyvältä!! Tonne kyllä kannatti mennä, paljon ihania vaihtoehtoja :)

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)