maanantai 15. elokuuta 2016

Vaikea pukeutua, kun saman päivän aikana on kaikki säät!

Heippahei! Kuten täälläkin valittelin, viime viikot ovat tuntuneet jotenkin hirveän raskailta, mutta tänään olen ollut jotenkin ihan täynnä uutta energiaa ja ideoita! Jee viikonlopulle ja pitkille yöunille. Työpäiväkin kului taas ihan siivillä, kun ei vain tuijottanut kelloa odottaen, että pääsisipä kotiin päikkäreille. Täytyy yrittää säilyttää sama tsemppi vielä loppuviikonkin!

 photo Liivikuvat001_zps1ivko5iq.jpg

liivi: Bershka
mekko: New Yorker
kengät: Vagabond

 photo Liivikuvat003_zpsog3spzaf.jpg

Kuvien asu sen sijaan on viikonlopulta! On kyllä ollut niin vaihtelevat säät, että on ollut hirveän vaikea keksiä, mitä päälleen laittaisi. Tuntuu, että paras kesäpäivän sää voi vaihtua ukkosmyrskyyn viidessä minuutissa! Tällaiset setit onnistuin kuitenkin keräilemään päälleni, kun käväistiin lauantaina pitkästä aikaa ihmisten ilmoilla. Toi liivi on vaan niin näppärä vaate, kun se lämmittää, mutta on kuitenkin samalla sopivan kesäinen. Yksi parhaita ostoksia, mitä olen aikoihin tehnyt!

Mitäs tästä asusta tykätään?

5 kommenttia:

 1. Äh, niin tuttua! Rasittavaa kun on ensin kylmä, sitten kuuma ja lopuksi sataa >_< Mutta siis, upea asu, olet superkaunis!

  VastaaPoista
 2. Samaistun niin vahvasti otsikkoon! Asu on todella ihana ja erityisesti pidän liivistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tää viimeinen viikko on kyllä säältä ollut tosiaankin just ihan kaikkea mahdollista ja vaihtuu sekunnissa :'D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)