keskiviikko 10. elokuuta 2016

Koiramäen talossa

Eilen käytiin vapaapäivän kunniaksi mummolassa Punkalaitumella ja samalla äiti keksi, että voitaisiin poiketa katsomassa talonpoikaismuseo Yli-Kirrassa, missä hänkin on lapsena viettänyt aikaa. Muistan hyvin, kuinka pinempänä tuli luettua Koiramäki-kirjoja monet kerrat, joten pihalle saavuttaessa paikka näytti varsin tutulta. Koiramäki nimittäin perustuu juurikin tämän kotiseutumuseon pihapiiriin.

 photo Koiramaumlki004_zpssh0447is.jpg photo Koiramaumlki006_zpsqpziw4t8.jpg photo Koiramaumlki001_zps4qeshoeb.jpg photo Koiramaumlki002_zpshncbcgcq.jpg photo Koiramaumlki003_zpsp3hhiroh.jpg

Suomi on kyllä täynnä kaikenlaisia paikkoja, mutta monet niistä tuntuvat olevan hyvin piilossa! Tätäkään paikkaa ei kyllä paljon mainosteta, eikä sinne varmasti vahingossa eksykään. Lämpimänä kesäpäivänä vanhojen rakennusten keskellä tuntui kuitenkin ihan kuin olisi päätynyt eri aikaan! Tuntuu hurjalta, ettei siitä edes ole niin pitkään, kun ihmisten elämä vielä oli niin täysin toisenlaista kuin nykyisin.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta paikalta! Itse rakastan vanhoja rakennuksia ja historiaa, joten tuolla olisi mielenkiintoista käydä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli siellä kyllä paljon kaikkea vanhaa tavaraa ja aika erityinen tunnelma!

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)