perjantai 15. heinäkuuta 2016

Vuosipäivä

Eilen juhlistettiin kaksivuotispäivää poikaystävän kanssa ruokailulla Gustavossa ja sen jälkeen mentiin vielä Ravintola Samppalinnan terassille katsomaan Sokkona suhteeseen -kesäteatteri. Olen käynyt katsomassa teatterit siellä joka kesä, mutta tämän kertainen esitys ei yltänyt aiempien tasolle, sillä monena vuonna siellä on saanut nauraa ihan vedet silmissä. Oli esityksellä nytkin hauskat hetkensä, mutta se ei jotenkin ihan lähtenyt... Gustavo sen sijaan oli paikkana aikas kiva! Tällä kertaa oltiin pizza-linjalla, mutta täytyy mennä joku kerta maistamaan tapaksiakin, kun ne ovat saaneet kovasti kehuja.

 photo DSC_9701_zps9wtg2l66.jpg photo DSC_9712_zps1elg2oz4.jpg photo DSC_9720_zpsshvcxoen.jpg photo DSC_9722_zpsrmcczir1.jpg

liivi ja hame: Berschka
neule: Mango
kengät: Vagabond
laukku: Guess

 photo DSC_9721_zpsdnybdr62.jpg

Siinäpä oli myös eilisen asua! Aika simppeliä tällä kertaa, eikä erityisen kesäistä, vaikka eilen lämmin päivä olikin. Kesäteattereissa on tullut kuitenkin paleltua niin moneen kertaan, että nykyään olen reilun ylipukeutumisen kannalla :D Nyt kuitenkin hiukan leffaa ja unta, että jaksaa herätä töihin vielä huomennakin.

Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)