keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Laivalla herkuttelemassa

Viime viikonloppuna käytiin risteilemässä Viking Gracella. Nuorempana tuli käytyä kaiken maailman bileristeilyillä, mutta nykyään sellainen meininki ei enää jaksa kiinnostaa. Siksi onkin ihanaa, että nyt on vaihtoehtona myös Viking Gracen rauhalisemmat risteilyt, joilla voi keskittyä juomisen sijasta syömiseen :D

 photo DSC_9458_zpspdh7qlys.jpg photo DSC_9467_zpsdfchhgme.jpg photo DSC_9459_zpsv4nfgr3n.jpg

Käytiin illalla mennessä buffetissa ja seuraavana päivänä Oscar à la Cartessa. Molemmat ansaitsevat kyllä lämpimät suositukset, sillä ruoka oli kummassakin paikassa todella hyvää! Buffeteissa on ihanaa maistella kaikkia eri juttuja ja oon kyllä erityisesti alku- ja jälkiruokien fani. Oscarin annokset puolestaan olivat nättejä kuin mitkä ja maistuivat nekin todella hyvältä. Peukut molemmille!

Onko muut käyneet risteilemässä Gracella?

8 kommenttia:

 1. Mä olen ollut Gracella muutaman kerran (enimmäkseen työpaikan kehittämispäivillä..) ja siellä on kyllä hyvää ruokaa! Se buffet - nam!

  VastaaPoista
 2. En oo käynyt tuolla laivalla, mutta haluaisin kovasti ja oonkin vähän suunnitellut reissua vaikka asun Helsingissä ja täältä pääsisi muilla laivoilla paljon helpommin, haha. Oon just kuullut niin paljon kehuja ruoasta ja tuosta laivasta yleensäkin :)

  http://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tollasen reissun vois vähän kauempaakin tehdä. On kuitenkin laivana melko eri tyyppinen kuin muut! :)

   Poista
 3. No nam! Näyttää vähän liiankin herkulliselta :P Olen ihan samanlainen, mielummin sitä keskittyy syömiseen eikä juomiseen. Syömisestä ei tule darraa ja juomisesta tulee, milloin ei ainakaan pysty syömää mitää haha :D

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)