sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Heinäkuun suosikit

Tässä kuussa on ollut niin paljon töitä ja muuta puuhailemista, että en edes meinannut ehtiä listata suosikkeja! No mutta parempi myöhään ja tässä ne kuitenkin vielä tulevat, vaikka heinäkuun viime minuuteille menikin.


Asennearskat

Tänä vuonna on näkynyt paljon kaikenlaisia hauskoja ja erikoisia aurinkolaseja. Asennekehykset on iskenyt ainakin minuun tosi kovasti ja tekisi mieli hamstrata niitä vaikka miten monet! Värilliset linssit ja hauskat mallit toimivat kesällä jotenkin ihan just nappiin. Esimerkiksi seuraavaan kuvaan valitsin muutamat, jotka ottaisin vaikka heti!

Sunnies


Mustikat

Ollaan käyty nyt pariin kertan poimimassa mustikoita ja saatukin usempia rasiallisia pakkaseen odottamaan syksyä ja talvea, kun niitä vitamiineja taas eniten kaipaa. On kyllä aika mahtavaa, että tuollaisia herkkuja löytyy suoraan metsästä. Nyt on taas pikäksi aikaa marjoja puuroihin, smoothieihin ja jugurtteihin, jee sille!

 photo DSC_9669_zpsrcrvnha2.jpg


Snadi

En jotenkin vaan kestä tätä biisiä! Hauskaa, kun se kuulostaa jotenkin surulliselta rakkauslaululta, mutta sanat ovatkin sitten jotain vähän muuta. Samaan aikaan todella tyhmä, mutta mainio biisi kaikkineen! Huono huumori iskee aina ja tää taisi nyt mennä siihen kategoriaan.Siinäpä taas tämän kuun juttuja lemppariasioita listattuna. Tässä kuussa ehti niin vähän tehdä mitään, että oli lähes vaikea keksiä, mitä top kolmeen laittaisi, mutta tulivathan ne taas sieltä!

Mitä suosikkeja teiltä löytyy nyt?

2 kommenttia:

  1. Hei vitsit mä oon myös katellut tollasia hauskoja arskoja, etenkin värikkäillä linsseillä, mutta mun vahvuuksilla niillekin tulisi aiiiiiivan liikaa hintaa :( Eli kyttöilen vaan muiden veikeitä valintoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa joo ikävä kyllä monia taitaa tosiaan olla hankala saada vahvuuksilla... :P siksi olen itsekin aina ottanut vaan ilman vahvuuksia ja käyttänyt piilareiden kanssa :D

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)