sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

All Black Everything

Heippa! Tämä viikko on jotenkin mennyt niin, että vasta nyt sunnuntaina ehtii ensimmäisen kerran hieman hengähtämäänkin! Tuntuu, että koko ajan on saanut olla töissä, menossa jonnekin tai järjestämässä asioita monenkin homman suhteen. No onneksi tänään ei ole yhtään mitään suunnitelmia, vaan voi tehdä ihan mitä huvittaa tai vaikka maata sohvalla koko päivän. Joskus sitäkin kyllä tarvitsee!

 photo DSC_1365_zpskwqto9uf.jpg photo DSC_1359_zps4nz2cggg.jpg

alempi paita: Berchka
päällyspaita: Monki
hame: Forever 21
kengät: Vagabond
laukku: Rebecca Minkoff
arskat: Accessorize

 photo DSC_1353_zps5tixcaho.jpg

Nämä asukuvat otettiin, kun oltiin vielä matkalla. Jotenkin kokomusta on mulle todella epätyypillistä, mutta tässä asussa tykkään siitä! Nuo pyöreäntyyppiset aurinkolasit ovat myös tämän kesän hankinta ja jotenkin tuollanen malli iskee muhun just nyt tosi kovasti! Mitäs te ootte tästä asusta mieltä?

Kivaa sunnuntaita kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Mustat asut ovat aina yksinkertaisia ja upeita. Saa helposti tosi mahtavan lookin just esim. jollain kivalla korulla! Tosi kivoja asukuvia!:)

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 2. Se on vaan niin että musta väri toimii aina ja on tyylikäs. Mekko näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ei se ollutkaan mekko, no näyttää silti kivalta :D

   Poista
  2. Juu kaksiosainen on, mutta kiitos joka tapauksessa! :D

   Poista
 3. U-PE-A! Toi päällyspaita sopii kuin nyrkki silmään, aivan mahtava asukokonaisuus. Oot hurjan tyylikäs <3 Yleensä mustat asut ovat vaan niin... mustia, mutta oot saanu tähän kivasti eri materiaaleilla kontrastia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kehuista <3 Mulle musta tuntuu yleensä jotenkin liian kovalta, mutta tässä yhdistelmässä kerrankin tuntuu itsellekin sopivalta!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)