sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Miksi jokainen nainen tarvitsee mustan maxihameen?

Musta maxihame on kesävaatteena aivan täydellinen yksinkertaisesti siitä syystä, että se käy oikeastaan kaikkialle! Siitä osoituksena olen koonnut saman hameen ympärille kaksi erilaista kollaasia - toisen arkeen ja toisen juhlaan!


Festareille/terassille/rantakadulle

Ensimmäisessä kollaasissa on siis arkisempiin tilanteisiin soveltuva yhdistelmä. Musta maksihame sopii hyvin osaksi rentoa kokonaisuutta. Halusin tuoda kollaasiin hiukan tuollaisia hippi ja intiaanifiboja, koska ne sopivat mun mielestä lämpimiin kesäpäiviin niin hyvin. Kun kokonaisuus on pohjaltaan musta niin asusteisiin ja esimerkiksi huuliin on kiva valita kunnon värejä!

Black maxi 1


Kesäjuhliin/bileiltoihin/ravintoladeiteille

Toinen asu onkin sitten juhlavampi. Korkkareihin ja paljettiseen yläosaan yhdistettynä musta maksihame muuttuu hyvinkin juhlavaksi. Siitä huolimatta yhdistelmästä ei tule turhan iltapukumainen tai yliampuva, vaan juuri sopivan tyylikäs kokonaisuus vähän fiinimpiin menoihin!

Black maxi 2


Musta maksihame on yksi mun kesävaatekaapin kulmakivistä ja kuten näistä kollaaseistakin voi huomata, se todellakin muuntautuu moneksi! Parhaita vaatteita ovat kyllä juuri ne, joille ei tarvitse väkisin yrittää keksiä käyttöä.

Löytyykö sinun kaapistasi jo tällainen hame?

2 kommenttia:

 1. Ehkäpä tänä kesänä munkin on pakko hankkia itselleni musta maxihame, olisihan se aika kätevä :D
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kanssa sopii kyllä melkein kaikki! :)

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)