tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kesäkuun suosikit

Noniin, sitten onkin taas luvassa niitä juttuja, joista tykkään ja haaveilen tässä kuussa! Tällä kertaa suosikkeihin kuuluu esimerkiksi pari sellaista asiaa, joita minulta ei ainakaan toistaiseksi löydy, mutta jotka hyvinkin mielelläni kotiuttaisin koska tahansa. Tästä lähtee siis taas!

Uimapuku

Ensimmäistä kertaa vuosiin olen jotenkin taas ihastunut uimapukuihin. Muistan, kun joskus silloin nuorena sai hankkia bikinit, eikä enää tarvinnut käyttää uimapukua ja se oli jotenkin tosi cool :D Nyt kuitenkin alkaa uudelleen tulla se olo, että ehkä yksi uimapukukin voisi kaappiin mahtua. Varsinkin, kun ne on nykyään ihan älyttömän hienoja! Esimerkiksi Nellyltä löytyi nyt muutamatkin, joihin ihastuin. Toi vasemman puoleinen on tosi vahvasti harkinnasa päätyä ihan ostoskoriinkin saakka!

 photo uimapuku_zpsyhwfp7ml.jpg


Oi oi

Tää biisi! Luulin pitkään, että tää oli joku Olavi Uusivirran uusi kappale, mutta tää afrokaveri paljastuikin biisin takaa. Vitsi mikä tukka ja ihanan iloinen kappale! Oon nyt kuunnellut tätä vaikka kuinka paljon :)
Sohna

Olen aivan ihastunut Malene Birgerin Sohna-laukkuun. Hypistelin tuota jo aikoinaan Dotsin bloggaajaillassa. En ole sen jälkeen saanut laukkua mielestäni ja olen ajatellut, että tämä voisi olla mun seuraava materialismitavoite, mutta hankkiminen vaatii kyllä vielä hiukan säästämistoimenpiteitä. Kuva täältä!

 photo marlene_zpscymkzdax.jpg

Siinäpä niitä suosikkeja taas tämän kuun osalta tuli listatuksi! Kesällä kyllä tulee paljon enemmän kaikkia materialismiunelmia kuin talvisin...

Mitä teidän listalle kuuluisi?

4 kommenttia:

 1. Ihan hauska huomata miten uimapuvut ovat tehneet taas comebackin. Toi on supersexy toi eka tolla metallikoristeella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan totta! Ei oo kauaa kun kokouikkarit oli vielä ihan nounou...

   Poista
 2. Itsekkin oon rakastunut uimapukuihin, juuri tilasin h&m:ltä omani nyörikoristeilla <3
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy itsekin katsastaa henkkamaukan valikoima ehkä siinä tapauksessa :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)