torstai 5. toukokuuta 2016

Toukokuun unelma-asu

Noniin, nyt koittaakin taas kuukauden unelma-asun aika! Viime päivät ollaan saatu nauttia yllärikesästä, mutta tähän aikaan vuodesta ei ihan vielä uskalla luottaa siihen, ettäkö koko ajan olisi lämmintä. Nyt on siis hyvä aika yhdistää kesäisyyttä, mutta myös vielä hieman lämpöäkin. Tässä kollaasissa löytyy näitä molempia puolia!


May

May featuring heart jewelry

Tähän kollaasiin valitsin mun tämän hetken lempparivärejä eli farkunsinistä ja pinkkiä. Ne on jotenkin sellainen yhdistelmä, joka ajatuksena ei heti vaikuttaisi parhaalta, mutta toimii kuitenkin ainakin mun silmään jotenkin tosi hyvin! Kun asussa on jo kahta selkeää väriä, sopii mun mielestä sitten asustepuolelle neutraalius ja siksi vaitsinkin kaveriksi valkoista reppua ja tossua.

Mitäs tällä kertaa tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Oijoijoijoi! Nyt näyttää 100% siltä, että mä voisin ottaa näistä ihan jokikisen! <3 Tuo mekko on ylisöpö! Multakin löytyy yksi farkkumekko johon haaveilen saavani valkaisulla kivan sydänprintin, saa nähdä mitä käy ;) Hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, että tykkäät! <3 Ja toi sun mekkoprojekti kuulostaa kiinnostavalta. Odotan innolla tuloksia siitä sun blogissa sitten, kun olet saanut tehtyä!! :)

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)