lauantai 7. toukokuuta 2016

Testissä: Puppy eyes

Kuulin muutama viikko sitten uudesta meikkitrendistä, joka on levinnyt Koreasta nyt tänne meidänkin suunnille. Tämä juttu on puppy eyes eli koiranpentusilmät. Itse olen vuosikaudet harrastanut kissamaisia rajauksia, joten ajattelin, että mikäs siinä, kokeillaan nyt sitten muitakin eläinlookeja :D Tästä siis lähtee!

 photo puppyeyes_zpsjmbmncgh.jpg

Tässä meikissä ylärajaus vedetään silmäkulmasta alaviistoon ja alarajauksella yritetään saada mahdollisimman suoraa linjaa, jossa silmäkulma ei näytä nousevan ylöspäin. Tarkoituksena on, että rajaus ja varjostukset painottuvat silmän alanurkkaan. Sen jälkeen rajausta vielä häivytetään luomivärillä niin, että silmäkulma näyttäisi tavallaan laskevan alaspäin. Oikeastaan siis aika lailla sama homma, minkä itse olen ainakin tottunut yleensä meikatessa tekemään ylöspäin. Ja lopputulos näyttää seuraavanlaiselta:

 photo DSC_8667_zpsupze8cur.jpg photo DSC_8666_zps0zvcotbs.jpg

Tässä lookissa on heti todellakin jotain sellaista aasialaisfiilistä. En tiedä, tuliko mun silmistä sen avulla tavallista söpömmät, kuten tarkoitus oli, mutta yllätyin silti itse, että tykkään tästä meikistä itselläni! Jotenkin sitä on aina kuvitellut, että rajauksen täytyisi ehdottomasti nousta silmäkulmasta ylöspäin... Kyllä tässä laskevassakin rajauksessa näyttää kuitenkin olevan puolensa! Vaikka sitä kissamaista rajausta tulee varmaan jatkossakin suosittua, en yhtään sano, etteikö välillä voisi vetää pentusilmätkin käyttöön.

Mitäs tästä meikistä ollaan mieltä?

10 kommenttia:

 1. Tykkään! Hyvältä näyttää. :)

  VastaaPoista
 2. Ei paha! Nimensä perusteella odotin vähän muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no tätä se oli tällä kertaa :D

   Poista
 3. Ihanat ja söpöt! Pitääpä itsekin testata ja googlailla lisää näistä puppy eyeseista! :)

  Terkuin Nora / http://dreamerachiever.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu kyllä tätä testata kannattaa, että näkee, miten itselle sopii! :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää ja mielestäni sopii sulle<3

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)