lauantai 21. toukokuuta 2016

Bonuswayn kautta hyvitystä nettishoppailusta

Postaus toteutettu yhteistyössä Bonuswayn kanssa

Mulla on aina ollut periaatteena valita yhteistyökuviot blogiin sen perusteella, että ihan oikeasti voin seistä sanojeni takana, enkä siksi turhia mainostelekaan. Tähän yhteistyöhön lähdin kuitenkin mukaan, koska itse tutustuin vasta nyt entiseen Ostohyvitys.fi-palveluun, joka on nyt muuttunut Bonuswayksi ja ihmettelen kovasti, miksen ole liittynyt tänne jo aiemmin!

Palveluhan toimii siis niin, että liittymällä sivustolle ja tekemällä ostoksia sen kautta, saa aina kaupasta riippuen tietyn prosentin hyvitystä tekemistään ostoksista. Kun rahaa on kertynyt kasaan vähintään 15 euroa, voi sen sitten saada itselleen. Kauppoja löytyy aika laidasta laitaan ja itse on tullut kyllä käytettyä esimerkiksi Nellyä, Booztia, Hotels.comia ja monia muita... Vähän kyllä harmitti, kun tajusin, miten paljon olisin tuosta meidän tulevasta matkastakin voinut saada hyvitystä, kun olisin ottanut hotellit tätä kautta!

 photo miten-bonusway-toimii_zpsulacfv1o.jpg

Nyt on hyvä hetki käydä tutustumassa Bonusway-sivustoon, jos sullekin on käynyt kuten minulle ja tällainen palvelu on aikaisemmin jäänyt huomioimatta. Mikäli tulee shoppailtua kaupoissa, joiden kanssa Bonuswaylla on hyvitysdiilejä, kannattaa liittyä itsekin käyttäjäksi. Kun joka kerta säästää hieman, voi ajan mittaan kertyä yllättävän paljonkin! Liittymällä nyt tämän postauksen linkkien kautta saa vielä ensimmäisestä ostoksesta 10€ bonusta!Onko moni jo aikaisemmin liittynyt käyttäjäksi tai oletteko kuulleet tästä palvelusta?

2 kommenttia:

  1. Oon huomannut, että joksus ainakin Ostohyvityksen kautta kun menin hotels.comin sivuille, se näytti korkeammat hinnat hotlissa kuin muuten.. Pakko kuitekin jostain sen "voiton" tuollekin firmalle tulla :) Siksi en usko näihin palveluihin oikein..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Varmaan ihan järkevää kyllä tosiaan varmistaa noita hintoja joka tapauksessa :D Itse selailin tossa Nellyä ja Zalandoa, kun tutustuin tähän sivustoon ja niissä ei ainakaan kyllä onneksi tollasta hommaa ollut.

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)