maanantai 11. huhtikuuta 2016

Valkoista valkoisella

Viime päivät ovat kuluneet melko ahkerasti tenttikirjojen parissa, kun viime viikolla mulle paljastuikin, että yksi mun maisterivaiheeseen kuuluva kurssi oli päässyt livahtamaan kandiin. Siispä nyt on saatava kolme pistettä englantia kasaan vielä pikana. Vähän tässä on ollut epätoivoa ilmassa, mutta keskiviikkona se tentti nyt sitten on ja toivon, että siellä ei tule suurempia yllätyksiä enää vastaan. Ainakin olen nyt olosuhteisiin nähden yrittänyt parhaani!

 photo DSC_7971_zpskn8rqva2.jpg photo DSC_7970_zpsq746bvfs.jpg

paita: H&M
huivi: Becksöndergaard
laukku: Rebecca Minkoff
housut: Dr. Denim

 photo DSC_7967_zpsqmht0thv.jpg

Tässä on nyt kuitenkin vielä yhdet asukuvat matkalta. Harmi, että Turussa ei ole yhtä helppoa löytää kauniita taustoja asukuville kuin tuolla Maltalla oli! Kaikessa vaaleudessani maastoudun kyllä näissä kuvissa hiukan tuonne ympäristöön :D Mutta vaaleat vaatteet on mulle ainakin jotenkin niin kesä. Jatkuispa täällä meilläkin säät nyt näin ihanina kuin pari viime päivää on ollut - tässä on jo ehtinyt tulla kunnon kevätolo!

Mitäs sanotte tästä asusta?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana ja simppeli asu! Tuo huivi tuo mukavasti väriä mustavalkoiseen asuun :) Itsekin kaivoin just valkoiset ja puuteriset farkut kaapista, jos ne vaikka saisi jo jalkaan ;) Mä yhdistän myös vaaleat ja etenkin kukkakuosit kesään ja kevääseen, vaikka eihän sillä lopulta ole väliä millon mitäkin käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo eihän sillä olisikaan väliä, mutta keväällä ne vaan tulee helpommin kaivettua esiin! Kiva kuulla, että asu on mieleen :)

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)