lauantai 16. huhtikuuta 2016

Ravintolasuositukset Maltalla

Otetaanpa vielä yksi Malta-postaus! Tällä kertaa hiukan ruoka- ja kahvilajuttuja ja suosituksia siitä, mihin kannattaa mennä, jos on aikomuksissa mennä Maltalle. Siellä ruuan taso ravintoloissa on kuulemma melko vaihtelevaa, mutta tässä on muutama paikka, jota voin ainakin kehua! Mukana myös ruokakuvia epämääräisessä järjestyksessä :D

Yoshi Sushi - Gzira

Sushi oli tässä ravintolassa mun mielestä hyvää ja sopivan edullista! Ulkoapäin paikka näytti ehkä hieman epämääräiseltä, mutta sisältä löytyi ihan siisti ravintola, jossa valinnanvaraa oli paljon. Tämä olisi siis mun suositus sushin ystävälle!

 photo DSC_7553_zpszccft5uq.jpg

Fresco's - Sliema

Tässä ravintolassa sain ehkä matkan parhaat ruuat! Oli myös ihanaa, että annoksia sai sekä suuremmassa, että pienemmässä koossa, koska mulle ravintolassa on kurjinta yleensä se, että annokset on niin järjettömän suuria. Jos on liikkeellä suuremmalla porukalla, tähän paikkaan kannattaa kuitenkin tehdä varaus, koska sen verran täynnä vaikutti ainakin meidän käynnillä olevan, että myöhemmin saapuneille ei riittänyt pöytiä.

 photo DSC_8104_zpsg0cmmsh0.jpg

Fontanella - Mdina

Tätä paikkaa kehun ihan yksinkertaisesti ihanien kakkujen takia. Kakkulistalla oli todella suuri määrä vaihtoehtoja ja ne, mitä maistoin olivat kyllä todella herkullisiakin. Jos siis vierailee Mdinassa niin tänne kannattaa poiketa!

 photo DSC_8236_zpsgywgckx7.jpg

Cafe Pascucci

Tämä on ilmeisesti ihan suurempikin kahvilaketju, mutta en ole aiemmin käynyt heidän kahviloissaan. Tarjolla oli kuitenkin erikoiskahveja sopuhintaan. Mun mielestä Maltalla yksi kivoimpia juttuja oli se, että pystyi käymään kahviloissa menemättä vararikkoon. Yleensä esimerkiksi cappuccinon hinta vaihteli siinä 1,50-2 euron välillä.

 photo DSC_8100_zpsgydcy4xr.jpg

Good Thaimes - Gzira

Viimeiseksi vielä suositus thairuuan ystävälle. Tämä paikka näyttää ihan pubilta ja onkin myös sitä, mutta sen ei kannata antaa hämätä. Heidän thairuokansa olivat nimittäin todella maukkaita ja hintataso tässäkin paikassa tuntui suomalaiselle todella edulliselta! Muistelen vieläkin paikan currya lämmöllä!

~~

Eli sellaisia suosituksia. Malta on onneksi niin pieni paikka, että muualla maailmassa se olisi yksi kaupuki, vaikka siellä kaupungit tuntuvatkin vaihtuvan parinsadanmetrin välein :D Se kuitenkin tarkoittaa sitä, että majoittuipa sitten missä päin saarta tahansa, kaikkiin paikkoihin on melko lyhyt matka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)