keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Rakkaudesta kenkiin

Mulla on tälle keväälle yhdet uudet kengät, jonka tyyppisiä kevätkenkiä en ole kyllä ikinä ennen omistanut! Nämä ovat nimittäin varrelliset, mutta samalla kuitenkin kevyet. Buutseiksikohan näitä sitten kutsuisi? No katsokaa itse! Eräs herra siellä kuvausrekvisiittana on tietysti paikalla myös.

 photo DSC_8351_zpswaxy4maz.jpg photo DSC_8349_zpstzuxgzdl.jpg

Äiti oli hankkinut itselleen nämä kyseiset kengät ja niihin ihastuneena tunsin tarvitsevani samat popot omaankin kaappiini. Nyt täytyy vain varoa, etten vahingossa laita niitä, kun menen äidin kanssa jonnekin, ettei olla samoissa kengissä sitten :'D Nämä kenkulit löytyivät siis Turusta Aramintasta ja nyt vaan toivon sormet ristissä, että joku päivä olisi sen verran hyvä sää, että ne uskaltaisi laittaa jalkaankin! Näen jo kuinka nämä sopisivat kesällä vaikka shortsienkin pariksi!

Mitäs tykkäätte?

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kengät. Ja en oikeesti oo yhtään koiraihmisiä, mut toi sun koiru on aivan ihastuttava <3

  VastaaPoista
 2. Mä olen jostain syystä aina vierastanut lättäpohjaisia buutseja, niitä on kait jotenkin vaikeampaa yhdistellä sopivasti kokonaisuuteen :o Innolla odottelen miten sä saat yhdisteltyä nämä, jos vaikka hinku heräisi itsellenikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha katsotaan, jos onnistun herättämään innostuksen! :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)