perjantai 1. huhtikuuta 2016

Miten pakata reissuun pelkillä käsimatkatavaroilla?

Pakkaushommissa tuli mietittyä, miten se tavaroiden saaminen laukkuun taas helpoiten hoituukaan niin, että kaikki tarpeellinen ja mahdollisimman vähän ylimääräistä olisi mukana. Erityisesti oman hankaluutensa tuottaa, kun päätin lähteä reissuun pelkillä käsimatkatavaroilla. Viikon kamat eivät siis saa viedä liikaa tilaa tai painaa paljoa. Kaikki kuitenkin mahtui laukkuun ja painokin pysyi inhimillisenä. Tässä muutama vinkki pakkauksen avuksi teillekin!

 1. Minikokoiset kosmetiikkatuotteet on matkalla parhaita!
 2. Rypistymättömät vaatteet on ihan ykkösjuttu.
 3. Yhteensopivat sävyt ja helposti toistensa kanssa yhdisteltävät vaatteet helpottavat, kun mukana on vähän valinnanvaraa.
 4. Eniten tilaa vievät vaatteet ja kengät kannattaa kuljettaa päällä!
 5. Kun tavarat ei mene ruumaan, kannattaa muistaa jättää pinsetit ja muut vastaavat pois meikkipussista ellei niitä tahdo menettää.
 6. Aina on hyvä jättää laukkuun hiukan shoppailuvaraa :D
 7. Liput, passit ja muut sellaiset kannattaa pakata ihan päällimmäiseksi, koska jollei ne heti löydy tarvittaessa niin paniikkihan siinä iskee!

 photo DSC_7373_zpsqdyn0yff.jpg

Tässä muutama varsin yksinkertainen, mutta tärkeä asia. Jotenkin tuntuu, että erityisesti tuo yhteensopivien vaatteiden valinta on tuottanut mulle aiemmilla reissuilla hankaluuksia, vaikka kuinka olen kuvitellutkin, että mun valitsemista on helppoa saada kasan eri asukokonaisuuksia. No mutta tällä kertaa luulen, että onnistuin! Toivottavasti vaan tuntuu siltä vielä perilläkin :D

2 kommenttia:

 1. Itekin tykkään matkustaa pelkät käsimatkatavarat mukana, paljon kätevämpää niin! :) Tää on kyl hyvä postaus pakkaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se kyllä niin kiva, kun sitten ei tarvitse odotella niitä laukkuja!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)