tiistai 26. huhtikuuta 2016

Blogipalkinto

Ennen blogeissa kiersi paljonkin kaikenlaisia haasteita ja muita, mutta nykyisin ne tuntuvat aika paljon vähentyneen. Olikin siksi kiva tulla pitkästä aikaa haastetuksi vastaamaan pariin bloggaamista koskevaan kysymykseen. Kiitokset Marille tästä haasteesta/palkinnosta! Otetaan alkuun kuvitukseksi muutama asu sieltä, missä mun tyylibloggaus alkoi. Vähän on ajat muuttuneet tuolta vuodelta 2008-2009!

 photo vanhoja asuja_zpsspe1affp.jpg

Kuinka aloitin bloggaamisen?

Aloitin bloggaamisen joskus 15-vuotiaana, mutta ikävä kyllä sen ensimmäisen blogin nimikin on jo painunut unholaan! Siellä kuitenkin kirjoittelin nimettömänä päiväkirjamaisia juttuja ja mielipiteitä kaikista teinitytölle tärkeistä asioista. Ihan hullua miettiäkin, miten tuosta mun yläasteaikaisesta ensikontaktista bloggaamiseen ollan tultu tähän pisteeseen, jossa blogit ovat jotain ihan täysin muuta kuin silloin!

Myöhemmin aloin kirjoitella toista blogia yhden kaverin kanssa ja huomatessani, että oma kiinnostus on lopulta enemmän kirjoittaa omaan tyyliin painottuvia juttuja, siitä päädyttiinkin sitten vuoden 2009 loppupuolella tämän blogin perustamiseen. Ei vitsi siitäkin on ihan älyttömän kauan! No mutta tällä tiellä ollaan edelleen ja bloggaaminen on tuonut mukanaan paljon enemmän kaikkea hauskaa kuin olisin aikanaan uskonutkaan. Siksi tämä on vienyt mukanaan!

Ohjeet aloittelevalle bloggaajalle

Mun mielestä bloggaamisessa ei ole mitään yleispäteviä ohjeita. Tärkeintä mun mielestä on, että kirjoittaa siitä mistä tykkää ja pitää juuri sellaista blogia kuin itseä huvittaa. Kyllä se oma bloggaustyyli sieltä löytyy kokeilemisen kautta! Blogeissa parasta onkin juuri se, että kirjoittajan tyyli näkyy niin tekstissä kuin kuvissakin, eikä kaikkien tarvitse mennä mihinkään yhteen muottiin :)


1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
(5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi)

Tällä kertaa en nimeä erityisesti ketään, mutta tee sinäkin tämä, mikäli tuntuu siltä :) Jos päätät tarttua tähän haasteeseen, niin linkkaa ihmeessä mulle omakin postauksesi! Tarinoita blogien takana on aina kiinnostava lukea!

Mitäs tykkäätte noista mun alkuajan asukuvista? Laatu aika kohdillaan ainakin :'D

2 kommenttia:

  1. Hauska postaus ja mukava nähdä vähän vanhempiakin kuvia blogin alkuajoilta :) Sulla on kyllä niin ihana blogi, että kiva tietää sun jo kauemminkin bloggailleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta ja kiitos kehuista! <3

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)