lauantai 5. maaliskuuta 2016

Maaliskuun unelma-asu

Kuu on taas vaihtunut, joten haaveillaanpa jälleen! Maaliskuussa alkaa aina jo toivoa, että tulisi jo ne kunnon kevätsäät. Onneksi tässä on niitä haaveita ilahduttamassa jo ollutkin muutama varsin keväinen päivä, joten kyllä sen kevään lähestymisen jo alkaa sentään tuntea! Ja on jo kyllä ihanan valoisaakin. Kevät on kyllä vuoden parasta pukeutumisaikaa!

March


Jos on yhtään seurannut kevään mallistoja, ei ole kyllä voinut välttyä olkapäiden paljastelutrendiltä. Halusin itsekin nyt sitten lähteä tähän kelkkaan ja rakensin tällä kertaa haaveasun tuon olkapäät paljastavan paidan ympärille. Yksinkertaisia linjoja, hiukan revittyä farkkua ja kultaista yksityskohtaa - vielä riittävän lämmintä, mutta jo keväistä. Tämän asun ottaisin kyllä heti kaappiini!

Tykäättekö te?

16 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja! Revityt farkut kuuluu kevääseen :)


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne kyllä niin kuuluu! <3 Kiva että tykkäsit :)

      Poista
  2. Ompas kivoja juttuja! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihana yhdistelmä rentoutta ja tyylikkyyttä, tykkään! :)

    lovekatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että miellyttää! :)

      Poista
  5. Oiiii! Tuo paita on kyllä mahtava! Mä muista tuollaiset olkapääreiät ala-asteelta! :D Ne kyseiset lastenvaatteet olivat kyllä aika hirveät, mutta tällaista nykymallia pitäisi mielellään päällä ;) Mun katse tarttui kyllä tuohon reppuun, saisiko sen alkuperästä vähän vikkiä? :) Aivan ihanan rento asu muutenkin, tuollaisessa tallustelisi mielellään itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo ne tais tosiaan olla muodissa viimeksi silloin :D Tuo Polyvore antaa repusta tällaiset tiedot :) http://www.polyvore.com/matt_nat_fabi_vegan_leather/thing?context_id=192576079&context_type=collection&id=165030140

      Poista
  6. Tosi ihana asukokonaisuus :) Tällaset inspiraatiokollaasit on kivoja! Mäkin just hommasin ekan olkapäät paljastavan, maastonvihreän pitkähihaiseni =) Tuontapainen hattu ois myös ostoslistalla! Noi farkutkin on tosi kivat, tykästyin nyt vähän kaikkeen tossa kuvassa, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mut tosi kivaa, et oon onnistunut keräämään sellaisen kokonaisuuden, mistä muutkin innostuu! :D

      Poista
  7. Super kiva kollaasi! Voisin itellekki kotiuttaa noi kaikki :D Etenkin ton paidan ja hatun :>
    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)