tiistai 2. helmikuuta 2016

Tossukeli tammikuussa!

Hellou! Eilen illalla musta alkoi tuntua, että blogin ulkoasu kaipasi vaihteeksi pientä uudistusta. Ilman tuskaa ei tästäkään kyllä selvitty, vaan aina mun muutokset sisältää html:n kanssa käytyjä epätoivoisia taisteluita, jolloin kone meinaa lentää seinään :'D Jokseenkin voittajana selvittiin silti tälläkin kerralla ja uudistettu ulkoasu miellyttää mun silmää jo melko hyvin. Katsotaan, jos muutaman pienen jutun kanssa jakaisi vielä vääntää joku päivä, että saisin kaikki välit ja fonttikoot ihan juuri sellaisiksi kuin haluaisin. Mutta se on sentään enää ihan pientä hienosäätöä!

 photo DSC_6468_zpsuak6l5mv.jpg photo DSC_6457_zpsphr1qa1g.jpg

huivi: Pieces
takki: Tequila
farkut: Dr. Denim
kengät: Vagabond
arskat: H&M

 photo DSC_6434_zpsrmb0h3p4.jpg

Vaikea uskoa nyt, kun maa on taas kunnon loskakerroksen peitossa, että pari päivää sitten ulos uskalsi lähteä tossuissa! Kiitos näistä kuvista kuuluu Marille ja niistä tuli kyllä tosi kivoja. Yksi pääsikin siksi samantien ihan banneriinkin asti! Asu sen sijaan on taaskin aika simppeli, mutta ainakin mun silmään toimii. Valkoiset farkut tuo kyllä heti ihanan keväisen fiiliksen!

Mitäs tykkäätte tästä asusta? Entäs blogin kokemista muutoksista?

10 kommenttia:

 1. Tääääh! Tennareissa ulkona, kuinka lämmin teillä on!? :D Mä oon niin vilukissa et tulee kylmä jo kuvia katsellessa, haha! Aivan ihana takki ja koko asu kummiskin! Toi huivi on niiiiin muhkea ja lämpöisänoloinen, pitäisi näissä viluissa kääriytyä sinne, apua :D Ja hei, pakko sanoa, että mulla on niin huono muisti, etten edes muista miltä edellinen ulkoasu näytti, mutta tämä nykyinen on sievä! Tykkään erityisesti taustan väristä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oli täällä sunnuntaina joku +5 niin ei mulla ainakaan varpaat palellut :D Kiitoksia kehuista taas!! :)

   Poista
 2. Hitsi, sää näytät jotenkin tosi hyvältä ton taustan kans (ja muutenkin), sää ja nää kuvat sovitte siis hyvin yhteen :D Täydellistä! Toi sun takki on myös yli-ihana :)

  Tätä taustaa täytyy käyttää joskus ilman sorsia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo mietin kyllä kanssa, et tausta ja asu meni yhdessä jotenkin ihan nappiin! Kiiitos :)

   Poista
 3. Oikein ihania kuvia ja tosi upea banneri ♥ Tennarikelit tulee kyllä aina vain aikaisemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ja niin kyllä näyttää tulevan :D

   Poista
 4. Aivan ihana asukokonaisuus ja paras mahdollinen asuste :) Tossukelitkin on ihan asenteesta kiinni nimim. vedin ennen aina ballerinoissa kesät talvet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! Haha joo ja niin se kyllä varmaan on :D

   Poista
 5. Multa oli mennyt ihan ohi nämä kuvat, onpas kivoja! Ihana "asustekoira" ;)

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)