sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Oopperan kummitus ja Helsinki-tuliaisia

Heippa! Kuten ainakin ne, jotka seuraa mun instassa tietääkin, kävin äidin kanssa pienellä Helsinki-lomalla nyt viikonloppuna. Pääasiallinen syy oli siis tuo Oopperan kummitus, jota mentiin katsomaan kansallisoopperaan. Oopperan kummitus on mun ehdoton lempimusikaali ja tämä olikin nyt jo kolmas versio, mitä olen nähnyt. Elokuvan lisäksi olin Lontoossa katsomassa kyseisen esityksen pari vuotta sitten. Tykkäsin ehdottomasti tästä Helsinginkin versiosta, koska musiikki ja laulajat olivat ihan huippuja! Ainoa, mitä jäin vähän kaipaamaan oli se, että mun mielestä leffassa ja Lontoon versiossa on ihanaa se, että molemmat miehet, kummitus ja Raoul ovat sellaisia, että tekisi mieli valita kumpikin! Tässä versiossa taas toivoi vaan, että siitä kummituksesta olisi päästy eroon, että toiset päähenkilöt saisivat olla yhdessä onnellisina :D No mut hyvä oli kumminkin!

Sitten niihin tuliaisiin. Pakkohan sitä on aina vähän kauppojakin käydä kiertämässä! Tällä kertaa mukaan löytyi kevättä odottamaan yhdet kenkulit, joihin ihastuin kovasti! Täytyy varmaan alkaa kohta käyttää noita töissä, että ovat kesään mennessä muotoutuneet sellaisiksi, että uskaltaa käyttää ilman sukkiakin...

 photo DSC_6484_zpstbrw5bpj.jpg photo DSC_6489_zpsu7kjpqk9.jpg

Toisena on vähän blignblingiä elämään eli kunnon "timanttisormus". On se vaan niin nätti! Talvella on kyllä siitä kökköä, että hanskojen kanssa sormuksia on niin vaikea käyttää, kun ei ne oikein mahdu sinne sisään. Odotan kyllä kevättä ja hanskattomia säitä!

 photo DSC_6487_zps3ymxmmlf.jpg

Semmonen reissu tällä kertaa! Oli kyllä kivaa ja tänään oonkin aamusta saakka taas näpytellyt gradua ja tuntuu kulkevankin parin rentoilupäivän jälkeen jälleen paremmin. Nyt kuitenkin yritän jatkaa velvollisuuksia... Palataan taas pian! Toivottavasti tulee sellaisia ilmoja, että sais asukuviakin pian taas.

Mitäs tykkäätte mun ostoksista?

4 kommenttia:

  1. Oopperan kummitus ois ihana nähdä itsekin! Mut ne liput meni niin rytinällä että ehkä ensi kerralla sitten :) Tosi kaunis toi sormus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mekin myöhästyttiin lipunmyynnistä syksyllä, mutta keväällä oltiin sitten jo tarkkana :D

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)