torstai 4. helmikuuta 2016

Helmikuun unelma-asu

Heti, kun päivien pidentymisen alkaa huomata, tulee sellainen tietty kevään odotus. Sama juttu näkyy siinäkin, ettei enää millään haluaisi laittaa päälle niitä paksuimpia talvivaatteita! Kevään odotus näkyy myös tämän kuun asuhaaveiluissa, vaikka paksua villapaitaa vielä kollaasista löytyykin.


February

February featuring an a-line skirt

Noita nappihameita on nyt ollut kyllä jo niin pitkään ja vielä vaan näkyy silti kaupoissakin. En toisaalta ihmettele, sillä onhan toi hauskan näköinen vaate! Vaaleammat sävyt tuo mun mielestä ihanaa raikkautta asuihin talven keskellä, vaikka niin helposti tulee itsekin valittua aina vaan sama musta takki päälle... On muuten ihanan piristäävää, että arskoille on jo tässä kuussa ollut käyttöä, joten toivotaan tällaisia aurinkosäitä helmikuulle vielä paljon lisää!

Iskeekö tämän kollaasin asu?

6 kommenttia:

 1. oih mitä ihanuuksia! kyllä iskee meikäläiseen :)

  VastaaPoista
 2. Noita napiihameita on nimenomaan näkyNYT, koska AINA kun menen sellaista metsästämään, ne ovat kadonneet johonkin seitsemänteen ulottuvuuteen :D Kolaasin asu kyllä iskee, itse halusin kovasti tuollaisen hieman cropatun neuleen hameiden seuraksi, mutta taitaapi olla jo liian myöhäistä sellaiselle :) Pakko vielä hehkuttaa, että sulla on aina niin ihanat kollaasit ja niistä saa mielettömästi ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo neuleiden hankinta täytyy tässä kohtaa vuotta melkein jättää jo ensi syksyyn... Mutta onneksi kevät tulee, niin ei se niin haittaa :D Ja kiitos, kiva kuulla, että olet tykännyt näistä!

   Poista
 3. Tosi nätti asu! Tykkään ♥ :) Tuommoinen pitkä harmaa villakangastakki on itsellänikin hakusessa :3

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)