tiistai 16. helmikuuta 2016

Helmikuun suosikit

Helmikuu alkaa olla puolessa välissä ja nyt voisikin olla hyvä aika kertoa, mistä jutuista tässä kuussa tykkäilen. Taas on mukana niin tyylillisiä hommia kuin jotain ihan muutakin. Näihin mä olen tykästynyt tällä hetkellä!

Valmistujaismekko

Lähestyvä valmistuminen tuntuu heti paljon konkreettisemmalta, kun juhlamekko on löytynyt! Tämä löytyi aivan sattumalta jo nyt, vaikkei vielä olisikaan ollut hirveän kiire, koska onhan suunniteltuun valmistumispäivään vielä kaksi kuukautta. Tämä mekko oli kuitenkin juuri sellainen, josta tykkään. Näette sitten kuvissa, jos saan mun gradun kuntoon eka :D

 photo DSC_6603_zpskjibvhnf.jpg


Arskojen paluu

Nyt on taas ollut ihania aurinkopäiviä! Mun lempiasuste kautta aikojen on kyllä aina ollut aurinkolasit, joten näitä vaan lisää. Heti tulee vähän kevään tuntuakin, kun aurinko alkaa pilkahdella. Erityisesti oon edelleen ihastunut peilaaviin ja värillisiin linsseihin!

 photo DSC_6527_zpshijdbc9j.jpg


Grease Live

Usein, kun lähdetään tekemään klassikoista uusia versioita, menee metsään. Tässä tapauksessa onneksi ei, vaan oikeasti rakastin tätä elokuvan ja teatterin yhdistelmää, jonka Greasen liveversio tarjoili. Ja ei voi kuin hämmästellä, miten hyvin tällainen homma on suunniteltu, että sen voi vetää kokonaan livenä telkkarissa. Jos tykkäät musikaaleista, niin tätä suosittelen! :)
Noniin eli siinä kasattiinkin nyt helmikuun top 3. Ensi kuussa palataan sitten tämän postaussarjan pariin taas uusilla ihastuksenaiheilla!

Mille jutuille te sytytte nyt?

4 kommenttia:

 1. Aurinkolasit on kyl supertyylikäs asuste! :) Itteki tykkään kovasti, mut mun naamalle ne ei vaan sovi :D Ja toi mekko on kyl kauniin värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sun täytyy käyttää aurinkolaseja silleen päänpäällä sitten vaan :D

   Poista
 2. Aaaaapua tuo mekko! Printti on uskomattoman hieno! Toivottavasti se pääsee kuviin pian! :)

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)